Wysłany: 2006-06-08, 23:11 Heroes of Might & Magic V
Z dumą informujemy, że najbardziej oczekiwana gra roku, Heroes of Might and Magic V, już dziś trafiła do sprzedaży! Szukajcie w dobrych sklepach z grami komputerowymi specjalnych, bardzo dobrze znanych z serii HoMM elementów.
[...]
Gra Heroes of Might and Magic V jest dostępna w polskiej wersji językowej i atrakcyjnej cenie 99,90 PLN! Program objęty jest dożywotnią gwarancją CD Projekt, a w każdym pudełku można znaleźć Wirtualne Pieniądze na zakup innych gier. Więcej informacji o Heroes of Might and Magic V na oficjalnej stronie gry.
źródło: gram.pl
Jak dla mnie - rarytasik. Długo oczekiwana najnowsza część mojej ulubionej gierki już w sprzedaży
Ja też nie jestem zwolennikiem tego typu gierek, bardziej wolę popatrzeć jak ktoś gra Wolę FPP, jakieś sportowe czasem czy stare dobre strategiczne typu Warcraft
już mi się przejadł Osobiście teraz w Dooma3 ostatnio młóciłem... to jest realizm
Co do strategii to chyba Herosów 3 pamietam, jeszcze gdzieś książeczkę powinienem mieć.
Wysłany: 2006-09-19, 18:20 Heroes rules
Przygodę z Heroes rozpocząłem od II części i byłem pod ogromnym wrażeniem (wtedy) Później przyszła cześć III i jej dodatki - a to już mnie wessało na maxa - Najgorsza była IV część, niby nowe a jednak... . V część na, którą długo czekałem (zanim zagrałem w pełną wersję grałem w jakieś demo - inne niż to oficjalne).
Ta cześc nota bene najlepsza (mówię tu o grafice i animacjach) mile mnie zaskoczyła fabułą i światem - innym. Jedyny mankament to, zbyt duże wymagania sprzętowe - grafika - ktoś o starej grafie może raczej zapomieć o płynnej i pełnej animacji i efektach, których jest sporo i są naprawdę efektowne.
Wydaje mi się, że producentom gier powoli kończą sie pomysły na nowe - dobre gry, musimy więc uzbroić się w cierpliwość i czekać na kolejne części gier - klasyki - z przed lat np. Age Of Empires, Need for Speed, Collin McRae, czy fenomenalny Diablo.
Pozdrawiam
_________________ Absit dicto invidia. - Niechaj słowo wolne będzie od nienawiści
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum