Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 257 Piwa: 38/19 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-05-03, 09:40 DO SPRZEDANIA MAM ŁÓŻKO MŁODZIEŻOWE Z DOBRODZIENIA
ZAPRASZAM DO ZAKUPU PODWÓJNEGO ŁÓŻKA MŁODZIEŻOWEGO Z DOBRODZIENIA Z POJEMNIKIEM NA POŚCIEL
ŁÓŻKO Z SZUFLADĄ NA KÓŁKACH 3W1
ŁÓŻKO SKŁADA SIĘ Z 3 CZĘŚCI. JEDNO ŁÓŻKO O WYMIARACH 82x203, DRUGIE ŁÓŻKO O WYMIARACH 75x196, ORAZ SZUFLADY NA POŚCIEL O WYMIARACH 89x11x185.
ŁÓŻKO JEST UŻYWANE W DOBRYM STANIE. DO ŁÓŻKA DODAJĘ 2 MATERACE PASUJĄCE DO OBYDWU ŁÓŻEK. ŁÓŻKO WYKONANE JEST Z TRWAŁEJ PŁYTY LAMINAT.ŁÓŻKO JEST BARDZO WYGODNE, MATERAC W PIERWSZYM ŁÓŻKU UMIESZCZA SIĘ NA SOSNOWYCH DESECZKACH, KTÓRE SĄ SPRĘŻYSTE. MATERACE POSIADAJĄ POSZEWKĘ ZAPINANĄ ZAMKIEM (MOŻNA PRAĆ W PRALCE). DODATKOWO W ZESTAWIE JEST KOMPLET PODUSZEK (ĆWIERĆWAŁKÓW). JEST ELASTYCZNE I BARDZO WYGODNE. ZALETĄ ŁÓŻKA JEST TO, IŻ ZAJMUJE MAŁO MIEJSCA I MOŻNA KOŻYZTAĆ Z JEDNEGO LUB DRUGIEGO ŁÓŻKA ALBO Z OBYDWU NARAZ, JAKO DLA DWÓCH OSÓB. ŁÓŻKO O ZWIĘKSZONYCH WYMIARACH ORAZ SOLIDNEJ WZMOCNIONEJ KONSTRUKCJI IDEALNIE NADAJE SIĘ ZARÓWNO DLA DZIECI, MŁODZIEŻY. POJEMNIK NA POŚCIEL ORAZ PODNOSZONA RAMA POZWALA NA PRAKTYCZNE I WYGODNE KORZYSTANIE Z ŁÓŻKA, A TAKŻE GWARANTUJE JEGO DŁUGĄ TRWAŁOŚĆ.
CENA - 400 ZŁ
TEL: 600803396
WYMIARY ZEWNĘTRZNE:
SZEROKOŚĆ - 87 CM
DŁUGOŚĆ – 207 CM
WYSOKOŚĆ (MAKSYMALNA PŁYTY TYLNEJ) - 72 CM
Pomógł: 3 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Posty: 257 Piwa: 38/19 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-05-23, 19:20
Ogłoszenie dalej aktualne, ponadto:
Ta plama, którą widać, to proszę się nią nie przejmować! Żona niemiała czasu tego wyprać, tak więc gwarantuję, że wystarczy zdjąć, włożyć do automatu i po sprawie. Oprócz tego niedawno (około 4-5 miesięcy do tyłu) kupiłem i zamontowałem nowe podnośniki. Ponadto mam także do kompletu szafkę z trzema szufladami. Stała ona przy łóżku, i jest dostosowana do niego (długość, szerokość, wysokość 88x30x67). Zamontowane są tam specjalne prowadnice szuflad, dzięki którym można natychmiast wyciągnąć szuflady na zewnątrz (nie znam się na tym, ale od spodu każdej z nich naciska się na dwa języczki i wtedy szuflada wychodzi z prowadnic). Cena za szafkę - 50 zł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum