Nie wiem czy był tu zamieszczony filmik o stancji...
Ale opiszę pewien przypadek (oczywiscie oparty na faktach)
Pewna studentka wynajmowała pokój. Włascicielka dla podniesienia komfortu wstawiła do niego TV. Wszystko było ok do pewnego czasu, gdy TV w czasie ogladania po prostu tracił wizję. 2-3 miesiaczne składane obietnice ze strony włascicielki o naprawie TV zakończyły sie naprawde abstrakcyjnym rozwiazaniem. Otoż włascicielka wstawiła do pokoju drugi TV wymiarów 15cm na 15cm czarno-biały, śnieżacy i bez głosu. Poradziła by studentka w jednym "ogladała" a w drugim właczyła sobie głos.
Nie mam umiejetnosci opowiadania dowcipów. Ale starałam sie jak mogłam
Filmik o stancji u pani Krysi?? niedawno taki oglądałam jednym słowem porażka ... obgadus na maxa z tej starszej pani .. nie wspomninąc jak bluźni
Dominika napisał/a:
Otoż włascicielka wstawiła do pokoju drugi TV wymiarów 15cm na 15cm czarno-biały, śnieżacy i bez głosu. Poradziła by studentka w jednym "ogladała" a w drugim właczyła sobie głos.
Super wymiana rewelacyjna... chyba bym jej wstawiła ten telewiozr do jej pokoju i podziękowała ...
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Ale opiszę pewien przypadek (oczywiscie oparty na faktach)
Chyba znam bardzo dobrze ten przypadeczek Ale ta studentka może zawsze liczyć na opowieść jak co wyglądało w kolorach :P
_________________ Last night I asked my Angel to watch over you, but he came back soon .... I asked :"Why?" He smiled and said : "An Angel doesn't watch over another Angel...".
Filmik o stancji u pani Krysi?? niedawno taki oglądałam jednym słowem porażka ... obgadus na maxa z tej starszej pani .. nie wspomninąc jak bluźni
dokładnie ten jestem bardzo ciekawa co "moja pani" mówi jak ja wyjezdzam. czasami sie zastanawiam co by było gdyby to ona zamontowała kamerke w moim pokoju....
Ostatnio zmieniony przez Dominika 2006-04-09, 08:22, w całości zmieniany 1 raz
Dwa telewizory - oddzielnie obraz i dzwięk - czego te "starsze panie" jeszcze nie wymyslą
A studentó w medycyny chyba nie trzeba komentować ------------
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum