Wieluń
- forum,adresy, informacje, reklama, kluby, restauracje, komunikacja, pkp, pks, ogłoszenia, praca,mapa, firmy, radio
Wieluń - forum, informacje, ogłoszenia
Bary i przydrożne knajpy
Autor
Wiadomość
damian199312
Przejeżdżał przez Wieluń
Wysłany: 2012-06-06, 17:32 Bary i przydrożne knajpy
Witam
Potrzebuję spisu różnych barów, knajp innych obiektów gastronomicznych z terenu wieluńskiego i nie tylko.
Może ktoś gdzieś mieszka niedaleko, może przejeżdżał, może po prostu wie gdzie się tak punkt znajduje, a mi bardzo by ułatwił życie
Chodzi mi tylko o spis, tzn gdzie się znajduje i jak się nazywa, np: ,,Skorpion" - Biała.
Aha - nie jestem z żadnego sanepidu czy innego US
Przyda mi się w pracy, ale w innym charakterze.
Za pomoc dziękuję.
Roj [Usunięty ]
Wysłany: 2012-06-06, 18:02 Re: Bary i przydrożne knajpy
damian199312 napisał/a: Witam
Potrzebuję spisu różnych barów, knajp innych obiektów gastronomicznych z terenu wieluńskiego i nie tylko.
Może ktoś gdzieś mieszka niedaleko, może przejeżdżał, może po prostu wie gdzie się tak punkt znajduje, a mi bardzo by ułatwił życie :)
Chodzi mi tylko o spis, tzn gdzie się znajduje i jak się nazywa, np: ,,Skorpion" - Biała.
Aha - nie jestem z żadnego sanepidu czy innego US :)
Przyda mi się w pracy, ale w innym charakterze.
Za pomoc dziękuję.
A dokładnie ?
Nie możesz pisać nowych tematówNie możesz odpowiadać w tematachNie możesz zmieniać swoich postówNie możesz usuwać swoich postówNie możesz głosować w ankietachNie możesz załączać plików na tym forumMożesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku