Witam
Mam na sprzedaż 2 kolumny marki Unitra Tonsil, model ZGP 20-8-019 (oryginalne podzespoły). Kto zna ten sprzęt to zapewne wie co potrafi. Polskie kolumny dwudrożne (głośnik 6cm i 14 cm) w obudowie typu compact, produkowane w drugiej połowie lat osiemdziesiątych. Moc 40W (RMS) Głośnik niskotonowy to Tonsil GD16/20 o impedancji 8 Ω na zawieszeniu materiałowym. Głośnik wysokotonowy to GDW9/15/1 8 Ω. Skrzynie wykonane są z płyty wiórowej o grubości 11 mm, mają przykręcaną 6 wkrętami tylną ściankę. Wytłumienie stanowią 2 paczki wełny mineralnej. Masa jednej kolumny to około 5,5 kg, maskownica nie posiada możliwości ściągnięcia. Wymiary (szerokość, wysokość, głębokość): 26x42x21cm, długość kabla ok 4m. Kolumny są w dobrym stanie, zarówno wizualnym jak i technicznym. Nie mam niestety wzmacniacza do tych kolumn. Wzmacniacz Unitra PW 8010 byłby idealnym rozwiązaniem lecz można by także pod inny wzmacniacz je podłączyć. Gratis dorzucę Amplituner Unitra Diora AWS-105 "Aida" lecz jest on uszkodzony, gra na nim tylko jeden kanał, nie jest przestrojony i ma dosyć wąskie pasmo przenoszenia. Dorzucę także kabel Din 5 - Mini Jack umożliwiający podłączenie starych, dobrych, polskich wzmacniaczy pod komputer. Cena jaka mnie interesuję to 150 zł (do negocjacji).
Zdjęcia: http://www.picshot.pl/public/viewset/80230
Kontakt: tezzza43@gmail.com
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum