Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-06-14, 20:04
Pisałem że zawadzają mi w pokoju, kto pierwszy się zgłosi ten kupi.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-06-14, 20:18
Gregg Sparrow napisał/a:
Możesz mi je przetrzymać?
kataniarz napisał/a:
więc myślę że poczekają na ciebie na forum
Uznałem sprawę za zamkniętą. Jakbym nie myślał poważnie o zakupie to bym nie pisał. Ale skoro chcesz je sprzedać komuś innemu to nie będę zawadzał. Dzięki i szukaj sobie innego kupca. Ja rezygnuję pomimo, że jestem już w domu. Lubię kupować od poważnych sprzedawców.
Napiszę za ciebie:
Nadal aktualne.
Pomógł: 3 razy Dołączył: 27 Mar 2010 Posty: 646 Postawił 2 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2012-06-14, 20:32
Nie napisałem że ci je odkładam więc naucz się czytać na przyszłość. Straszna dziecinada z twojej strony Jak się tym podniecasz że nie chcesz kupić szok normalnie. Nie zaśmiecaj tematu jak nie masz nic do dodania.
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2012-06-14, 20:57
Widać jak poważnie traktujesz klientów. Było napisać, że nie masz zamiaru czekać(wystarczyło odpowiedzieć na moje pytanie które wyraźnie ci zadałem). Dziecinadę to ty odstawiasz. Umawiasz się z jednym klientem, a później gadasz o sprzedaży z innymi.
kataniarz napisał/a:
Pisałem że zawadzają mi w pokoju(zgadza się to pisałeś), kto pierwszy się zgłosi ten kupi. (A TO GDZIE BYŁO NAPISANE, PO TYM JAK SIĘ DOGADAŁEŚ ZE MNĄ???)
kataniarz napisał/a:
Nie napisałem że ci je odkładam więc naucz się czytać na przyszłość.
kataniarz napisał/a:
myślę że poczekają na ciebie na forum.
Sam się naucz na przyszłość pisać... i szanować klientów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum