Przyjme lub kupie za symboliczna kwote obojetnie jaki telefon. Wymagam jedynie ladowarki i brak simlocka (ostatecznie na plus gsm). Oferty prosze skladac na priv
Nokia 6300 niezawodny telefon nie gubi zasięgu nowa klawiatura i obudowa... Posiadam papiery ładowarka pudełko instrukcje i płytę ze sterownikami oraz kabel do podłączenia do komputera oraz karta 1Gb... wszystko śmiga jak należy;) Cena 150zł;)
Dzieki za odpowiedz ale mnie interesuje naprawde cos za symboliczna kwote w stylu nokii 3210, 3310, siemensa a36 itd. Jezeli ktos ma jakiegos takiego starocia (sprawnego) ktory tylko zawadza w domu to prosze pisac
Tak, można znaleźć działający telefon na allegro nawet za 20zł łącznie z kosztami wysyłki i chyba tam właśnie kupię ale miałem nadzieje że znajdzie się ktoś na miejscu kto ma niepoterzbny stary telefon bo zawsze lepiej podjechać osobiście i nie czekać na przesyłkę. W niedziele wieczorem będę zamawiał więc do tego czasu czekam na propozycję, później temat nieaktualny
Mogę zaproponować Nokię 3310 lub 3100 mają sima na plusa. Kiedyś były sprawne teraz leżą w szafie i zawadzają w weekend mogę je sprawdzić czy działają. Z tego co pamiętam jedna z nokii czasami potrafiła się zawiesić ale wystarczyło wyłączyć i włączyć i było OK.
Jak coś to pisz PW
Podpinam się pod temat...mam nadzieję,że autor nie będzie miał nic przeciwko
również potrzebuję jakiegoś taniego, a przede wszystkim sprawnego telefonu bez simlocka,ewentualnie z playa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum