Wysłany: 2012-06-24, 09:37 gdzie zaszczepic dziecko na ospe??
tak jak w temacie... moje dziecko ma 2 latka i chodzi do zlobka... od tego roku wprowadzono bezplatne szczepionki przeciwko ospie wlasnie dla takich dzieci ale w vademecum nikt nic nie wie nie rozumiem totalnie bo akurat tam powinni byc poinformowani o takich rzeczach... w takim razie gdzie moge zaszczepic synka??
Ja jak mieszkałam w Wieluniu to przepisałam dziecko z VADEMECUM do Puchatka. Na samym starcie niemiła obsługa personelu. Skończyło się na jednej wizycie i przepisałam dziecko.
chyba tez tak zrobie... z ta obsluga to sie zgadzam no i kolejki mega duze do lekarzy... zeby dostac sie do mojego lekarza z dzieckiem to musze z rana przyjsc przed otwarciem bo jak sie dzwoni o 8 to juz nie ma numerkow jak to mam zrobic?? najpierw isc sie wypisac z vademecum i prosto o puchatka??
Mogą Ci nie wydać karty dotychczasowego leczenia. Ale w nowej przychodni i tak Ci założą nową. Najważniejsze to wypełnić deklarację wyboru lekarza, pielęgniarki, itp. dla siebie i dla dziecka. Trzeba zabrać kartę szczepień (biała karta A4) z obecnego ośrodka zdrowia i iść się zapisać do nowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum