Wysłany: 2006-06-19, 19:42 Doda jako "słodka lolitka"
Zespół Virgin wydał właśnie reedycję albumu "Ficca".
Na krążek trafił nowy utwór zatytułowany "Szansa", który został nagrany przez Dodę niedługo po jej wyjściu ze szpitala. Tekst piosenki zwraca uwagę na to, ze warto cieszyć się życiem i podążać swoją ścieżką wbrew wszystkim przeciwnościom losu.
Oprócz piosenki, nowa edycja "Ficci" zawiera dokumentację wideo z tegorocznego festiwalu w Opolu. Film został nakręcony amatorską kamerą i ukazuje kulisy występu Dody i jej kolegów z zespołu Virgin.
Płyta zawiera utwory "Szansa" i "Znak pokoju" w wersji karaoke, a także specjalny kupon konkursowy, dający szansę na występ w najnowszych teledyskach zespołu Virgin.
"Ficca" okazała się bardzo szczęśliwą płytą dla Virgin. Album sprzedaje się dobrze (pokrył się już złotem) i zbiera wiele pochlebnych recenzji. Do tego dochodzą nagrody na festiwalach - Bursztynowy Słowik w Sopocie czy Superjedynka w Opolu.
jak ona ma taki iloraz inteligencji to ja jestem Matka Teresa
Podobno miała (ale czy ma ) Lecz nie jest on spowodowany naturalną inteligencją ponieważ przed zmierzeniem jej ilorazu doda robiłą specjalne badania wspomagające mózg i poszerzające to i tamto aby osiągnęła taki wynik ... Teraz wszystko się już pewnie ulotniło i z tamtego IQ pozostały tylko strzępy ...
A filmik fajny Dziewczyna nie ma się czego wstydzić ( silikonu ) to pokazuje swoje walory
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Malinka, ale ty głupotki piszesz Aż monitor oplułem To tak jakby ktoś był totalnym matołem przez całe życie a na czas egzaminów np. na studiach był lepszy od wykładowcy
Rozumiem, że doda nie ma naturalnej inteligencji tylko wszczepioną sztuczną w postaci chipu
To tak jakby ktoś był totalnym matołem przez całe życie a na czas egzaminów np. na studiach był lepszy od wykładowcy
Podobno te masaże mózgu naprawdę jej pomogły i poprawiły koncentrację i pamięć ( ale kosztowały bardzo dużo kasy ) Tak słyszłam i gdzieś czytałam że zrobiła je aby sie nie skompromitować A z tym chipem może i masz racje
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum