Wysłany: 2012-08-01, 08:31 Wakacje w Chorwacji w sensownych pieniądzach.
Właśnie jestem na wakacjach w przepięknej Chorwacji. W tym roku chciałem zobaczyć coś innego i pojechałem dalej na południe, ale w ubiegłym roku byłem w Kaśteli pomiędzy Splitem i Trogirem. Wczoraj odwiedziłem panią u której mieszkaliśmy w ubiegłym roku i po prostu się rozpłakała, że czekała na nas, że myślała, że przyjedziemy a my wybraliśmy inne miejsce. Postanowiłem więc jakoś naprawić swój błąd i przynajmniej polecić ją komuś. Jeśli poszukujesz czyściutkiego dwupokojowego mieszkania z pełnym wyposażeniem kuchennym, blisko morza z bezpiecznym parkingiem na zamykanym podwórku, z max. pięcioma miejscami do spania za jedyne 50 EURO za nocleg w spokojnej miejscowości, gdzie nie trzeba bić się o miejsce na plaży a straganiarze nie szczują dzieci chińszczyzną napisz na priv prześlę zdjęcia i udzielę wszelkich informacji co do dojazdu, kosztów, co warto zobaczyć na miejscu itd.
Wreszcie udało mi się umieścić zdjęcia z kwatery i miejscowości, którą polecałem w poprzednim poście na Facebooku, link prześlę na priv.
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-08-07, 11:21
Poproszę
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum