Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 240 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: przybył do Wielunia
Wysłany: 2015-02-10, 00:33 Re: Sprzedam clexane
.
Ssunny88 napisał/a:
....mam do odsprzedania 2 opakowania CLEXANE ..... Cena 60 zł / opakowanie.
Suuuper.
Takich ludzi nasz kraj potrzebuje ...
Myślących ekonomicznie,sprytnych,zaradnych,przedsiębiorczych,otwartych na potrzeby innych....
Twoje zalety można by długo wymieniać ale nie o to chodzi ...
Jedną swoją transakcją uszczęśliwisz dwie osoby - kupującego i siebie ...
1 - kupujący - bo ma lek od ręki (nie musi czekać 1 czy 2 dni)
2 - sprzedający ( czyli Ty) - bo troszkę zarobisz ...
Twój zarobek nie będzie wielki - kupiłeś w aptece za 12,38 - nie jest Ci potrzebny więc sprzedajesz za 60,00 ....
Pamiętaj tylko, że za kilkadziesiąt lat Ty możesz być kupującym a inny sprzedający ... myślący ekonomicznie,sprytny,zaradny,przedsiębiorczy,otwarty na potrzeby innych....
będzie chciał Ci jakiś lek sprzedać np. z 20 krotnym przebiciem ...
Co wtedy pomyślisz ?
Ale to tylko takie dywagacje ...
Na razie jest tak jak pisałem :
Suuuper.
Takich ludzi nasz kraj potrzebuje ...
Za wprowadzanie do obrotu lub przechowywanie w celu wprowadzenia do obrotu produktu leczniczego bez pozwolenia, grozi kara do 2 lat pozbawienia wolności. Nie ma tłumaczenia "bo mi zostało" po wujku, dziadku, babci czy chomiku.
Temat tym bardziej interesujący, że Clexane jest na deficytach.
To ogłoszenie grzecznościowe wrzuciłam na szybko bez sprawdzenia. Nie wiedziałam , że to nie zgodne z prawem więc proszę o usunięcie tematu w tym układzie .
Pomógł: 6 razy Dołączył: 23 Mar 2011 Posty: 240 Otrzymał 15 piw(a) Skąd: przybył do Wielunia
Wysłany: 2015-02-10, 16:18
.
waldex napisał/a:
Za wprowadzanie do obrotu lub przechowywanie w celu wprowadzenia do obrotu produktu leczniczego bez pozwolenia, grozi kara do 2 lat pozbawienia wolności.
Tak - grozi kara pod warunkiem, że ktoś chce sprzedać 1 lub 2 opakowania leku.
Ale gdy w grę wchodzą większe ilości żaden ze sprzedających nie czuje zagrożenia :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum