_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomógł: 1 raz Dołączył: 28 Sty 2011 Posty: 55 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: wies
Wysłany: 2017-04-05, 09:41
Ale mam nadzieję, że na plażę z tymi pupilami nie przyjdziecie. Nie wyobrażam sobie aby moje dzieci budowały zamek z piasku i psiego moczu lub czegoś jeszcze gorszego.
Z pieskiem można przyjechać do wybranych apartamentów Sun&Snow w Sopocie.
W sezonie na plaży jest możliwość wejścia z psem. Jest to plaża granicząca z Gdańskiem i można tam wejść z psem w wyznaczonych godzinach.
To są jakieś ograniczenia? Nigdy na żadne się nie natknąłem.
Na większości plaż strzeżonych jest zakaz wprowadzania psów. Tylko niektóre miejscowości mają wyznaczone miejsca gdzie można z psem na plażę wejść.
No, chyba, że się zaliczasz do tych którzy zakazów nie widzą, albo udają że nie widzą, to wtedy wolna wola panie. Tylko wtedy trzeba się liczyć z możliwością otrzymania: a. mandatu, b. (słowo wymoderowano) od plażowiczów, c. piesek może dostać od kogoś z kapcia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum