Sprzedam skuter zakupiony pare miesięcy temu.Stan idealny. Zmiany oleju na czas. Dobrze dotarty. Razem ze sprzętem dodaje pokrowiec na skuter oraz 2 kaski i zabezpieczenie. Cena jaka mnie interesuje to 2500zl do negocjacji. Spalanie w granicach 2litry/100km. Zdjęcia są dostępne w sieci więc nie ma sensu ich tu wstawiać. Zainteresowanych prosze o kontakt na numer 663667601.
Na czas to chyba nie znaczy, że co miesiąc tylko przy konkretnym przebiegu tak jak zaleca producent prawda? Skuter jest używany cały czas i licznik nie jest krecony. Wymiana oleju przy docieraniu musi być dokonana przy 300km i 1000km ale znajomy mechanik przekonal mnie abym wymienil jeszcze przy 500km.
Mam go od nowości tzn od jakiś 4 miesięcy. Przejechane ma 2200km z czego pierwszy 1000 był docierany. Ewentualnie w gre wchodzi zamiana na auto typu fiat cinquecento lub tico
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum