Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-10-15, 12:36
dusiu, 225ah firmy bosch dwie sztuki mnie interesują . Starych nie zwracam . Jaki koszt ?
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Taniocha Rok temu w PKS Bosch Silver 41AH 230zł plus UWAGA UWAGA montaż 20 zł...
Najlepsza to tam jest obsługa klijenta:
-dzień dobry chciałbym kupić akumulator...
-to sobie kup...
A no i oczywiście musiałem jechać 30 km po stary akumulator specjalnie bo nawet kaucji nie można zostawić i przy okazji podwieźć stary
Wysłany: 2012-10-15, 20:38
dusiu napisał/a:
225ah 1150A - cena brutto 830zł bez zwrotu starego/ sztuka
Zapytałem dla jaj bo już kupiłem . Ekhmm przepłaciłem delikatnie ale zawsze .
dodam że przepłaciłem u firmy w której ma kierwa niby (słowo wymoderowano) upust !!
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum