Wysłany: 2012-11-03, 13:08 [KUPIĘ / PRZYJMĘ] Akwarium - ryby, rośliny
Jeżeli ma ktoś na zbyciu nadwyżkę roślin akwariowych z przycinki, lub nadwyżkę ryb akwariowych (np. z rozrodu) lub rybki które nie mogą być z sobą i nie wie co z nimi zrobić to chętnie przyjmę lub za symboliczną opłatą odkupię. Zwłaszcza chodzi o rośliny. Założyłem baniaka 200L i mało mam jak na razie roślinności więc na gwałt potrzebuję. Ceny roślin w sklepach są dosyć duże, a wiem że akwaryści wykonują przycinki to też byłbym zainteresowany. Temat jest cały czas aktualny aż do odwołania
Dodatkowo oznajmiam, że dysponuję drugim zbiornikiem w kształcie bryły sześcianu o litrażu 80L. Zbiornik ten dostałem od znajomego, myślę go zamienić na jakiś filterek kaskadowy czy zewnętrzny lub ewentualnie zestaw roślin. Lub za drobną kwotę upchnąć wraz z małą dostosowaną do tego zbiornika szafką. Szafka wymaga potraktowania okleiną.
Sam jeśli będę miał roślinki z nadwyżki lub rybki na wydanie dam znać, na zasadzie wymiana lub oddam w dobre ręce.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum