Witam,
podsuńcie mi pomysł jak najtańszym sposobem mogę oglądać na moim TV filmy nagrane na pendrivie?? Mam TV Philipsa z gniazdem USB ale niestety odtwarza jedynie MP3 i JPG. Oczywiście pewnie najlepsze wyjście to odtwarzacz DVD z dodatkowym gniazdem USB ale może zna ktoś jakieś inne opcje?? Dla "bystrzaków" dodam, że znam opcję zwaną "kupno nowego TV" ale to nie wchodzi w grę:) Szukam taniej opcji!! A może ktoś z Was ma na zbyciu jakiś tani sprzęcik to chętnie odkupię:)
kup sobie odtwarzacz dvd z usb który czyta wszystkie formaty ,koszt do 150 zł i po problemie , lub sa takie urządzenia do których podłacza sie dysk i pena na usb i one robia za tzw centum multimedilane , koszt pow 300 zł - sa rózne na alledrogo.pl
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
ja odtwarzam też z cyfrowego dekodera tv ,ale możesz w necie poczytać o sposobach
na wejście w ustawienia serwisowe swojego telewizora co byś mógł odbierać divixy
No właśnie TV nie obsługuje plików video więc faktycznie chyba kupie jakieś tanie DVD z usb i to będzie najprostsze. Przerzucę temat do działu ogłoszeń
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum