Wysłany: 2013-03-10, 23:14 [USŁUGI] DJ oraz wodzirej/prowadzący na imprezy - niedrogo.
Witam, mam do zaoferowania moje oraz mojego kolegi usługi, chętnie przyjmiemy zlecenia na 18stki, wesela (również bezalkoholowe), przyjęcia okolicznościowe, studniówki, festyny, różnego typu imprezy firmowe, prymicje, bale, zabawy dla dzieci, różne imprezy szkolne, karaoke, itp.
Jako Wodzirej i DJ prowadzimy imprezy o różnym charakterze i wymiarze organizacyjnym. Oferta obejmuje zarówno dzieci jak i młodzież oraz dorosłych, w tym seniorów.
Jesteśmy jednymi z najtańszych w rejonie ale każda cena imprezy musi zostać ustalona indywidualnie. Zadzwoń a się przekonasz że warto
Tak, jestem pewien że e-mail jest poprawny.
Ogłoszenie cały czas aktualne proszę zadzwonić napisać a przekażę próbki naszej muzyki czy ewentualnie foty z naszych imprez.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum