Trzecia część do drugiej jest tak marna, że nawet nie masz pojęcia. Mam obie części a dwójke kupiłęm pare dni temu oryginalną. Sam klucz na allegro do battlenetu z lod kosztuje 35zł. Za III dałem 140zł i żałuje bo marna jest strasznie. Kup II i baw sie świetnie.
Ja też żałuje i to bardzo że kupiłem Diablo III. Niestety dałem aż 179zł i musze jak najszybciej sprzedać konto na allegro bo gra po przejściu single zrobiła się strasznie nudna. Kupiłem ją bo miałem nadzieje na bardzo długą gre i mega ciekawą fabułe za takie pieniądze ale niestety rozczarowałem się. Gre single przeszedłem w ciagu 5 dni a multi mnie nie pociąga, łażenie cały czas po tych samych mapach, rozwalanie potworków i nabijanie lvl...masakra:) Polecam ją do 30zł, powyżej 30zł ta gra jest słabiutka.
Oferta nieaktualne. Kupiłm w sklepie
Uqash, dzisiaj dopiero odpalan własne konto na BN więc jestem na etapie zerowym... Zaczne grać Magiem. Odezwe się za kilkadziesiąt LV może stwozymt tu jakiś Team.
Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum