Pomogła: 9 razy Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 239 Piwa: 1/5 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-03-13, 14:25
Enfamil jest bardzo często w promocji w rossmannie w cenie 41zł, a swego czasu była promocja 20% na art. dla dzieci plus rabat rossnę i cena była dużo atrakcyjniejsza od twojej, więc żaden szał. Poza tym humanę przeceniasz o połowę, a Enfamil tylko o 1/5 ceny...
Monika, nigdzie nie napisałem, że cena jest szał. Sugerowałem się ceną z opakowania a nie promocjami (nota bene nie pamiętam przeceny 20% w Rossmanie). Poza tym po 1. Humana zaraz się przeterminuje a Enfamil jeszcze długo nie, po 2. nie jest wykluczone, że jeszcze będę korzystał z Enfamila, więc mnie tak nie goni sprzedaż, po 3. zawsze można negocjowac
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-03-13, 20:29
No tak, czyli Twoim zdaniem, ktoś kto potrzebuje mleczka 2 będzie czekał teraz na kolejną promocję, może za pół roku... tyle ze wtedy malec wskoczy na 3
Coś mi sie zdaje ze kilka postów jest tutaj nie na temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum