Wysłany: 2013-04-03, 20:35 sprzedam łóżeczko turystyczne(kojec) ARTI
WITAM. SPRZEDAM ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE (KOJEC) TAKIE JAK NA ZDJ IDENTYCZNE NOWE DLA TEGO ŻE KUPIŁAM A MOJA CÓRKA W OGÓLE W NIM NIE CHCIAŁA SPAĆ WIĘC POSTANOWIŁAM GO SPRZEDAĆ JEST IDEALNE ! DO ŁÓŻECZKA DOŁĄCZONE SĄ 4 UCHWYTY DO NAUKI WSTAWANIA, MATERACYK , MOSKITIERA, TORBA PODRÓŻNA GRATIS DODAJE NOSIDEŁKO DLA MALUSZKA. ŁÓŻECZKO MOŻNA ODEBRAĆ W WIERUSZOWIE, TAKŻE W OKOLICACH WIELUNIA,OSJAKOWA,PAJĘCZNA. POLECAM GORĄCO. TEL 723-503-762 KAROLINA CENA 140 zł
Ostrzeżenie pomimo wcześniejszego zwracania już uwagi na pisanie w włączonym CAPS LOCKIEM.
Jaro
kojec.jpg
Plik ściągnięto 80 raz(y) 81,67 KB
kojec1.jpg
Plik ściągnięto 83 raz(y) 89,73 KB
_________________ Karolina
Ostatnio zmieniony przez Jaro 2013-04-03, 23:17, w całości zmieniany 1 raz
To jest Forum, a nie tablica ogłoszeń. Zakładając tutaj konto potwierdziłaś zgodę na przestrzeganie regulaminu. Jest wielu ludzi, którzy nawet nie wiedzą na co wyrażają zgodę i do czego się zobowiązują. Oprócz Regulaminu Forum jest Regulamin Działu- warto tam zajrzeć i przeczytać pozdrawiam i nie denerwuj się.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum