Wysłany: 2007-06-13, 16:43 Sklepy meblowe w Wieluniu
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć, gdzie są sklepy meblowe w Wieluniu.
Szukam biurka do komputera,ale jak narazie nie znalazłem zadawalającego.Byłem już w 3 sklepach w sąsiedztwie na Częstochowskiej, w sklepie nad testarossą.
Jak ktoś wie gdzie jeszcze można kupić biurka to proszę o informację.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-06-13, 17:34
Na Wojska Polskiego naprzeciwko stadionu(w tamtym rejonie) jest nowy meblowy. Gdzie dokładnie to niewiem.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Co prawda to nie w Wieluniu, ale fajne i w przystępnych cenach są biurka w JYSK.
Zakupiłam tam już kilka rzeczy i jestem zadowolona.
Aktualnie czekam na promocje jednego z biurek. Widziałam je na żywo i bardzo mi się spodobało w tej chwili kosztuje 199zł jest na kółkach, metalowa rama, szkło utwardzane.
Było w promocji w marcu, ale się zgapiłam i nie zakupiłem, a było po 135zł istna lama ze mnie, ale za gapowe się płaci i teraz czekam już 3 miesiąc.
Jest nadzieja, że w niedługim czasie się doczekam
proponowalbym przjechac sie w kolice Kęna. tam jest duzo producentów mebli. Mają oi duży wybor a jednoczesnie ceny nizsze nawet o połowe niż w Wieluniu.
Mam biurko do sprzedania w Wieluniu. ma jakieś 4 lata, z czego 2 nie było używane. Jeśli jesteś zainteresowany to wkleje fotkę, ale to dopiero za tydzień.
kontakt dom1n1ka@op.pl
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-06-14, 06:09
Dominika napisał/a:
Mam biurko do sprzedania w Wieluniu. ma jakieś 4 lata, z czego 2 nie było używane. Jeśli jesteś zainteresowany to wkleje fotkę, ale to dopiero za tydzień.
kontak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum