Popieram Korwina, może faktycznie w kwestii holocaustu i Hitlera się zamotał, ale przynajmniej nie jest to kłamstwo, tylko nieprzemyślane stwierdzenie...Tusk za to w kampanii nakłamał się za 20 kłamców, ale ludzie go wybrali i teraz dzięki temu zrujnował kraj.
Nie widzę innej partii, która w jakiś sensowny sposób coś planuje zmieniać, wszyscy to samo, banda kretynów, tutaj mam pewność, że chociaż by próbował, mimo swoich ciężkich dla wielu osób poglądów, coś zmienić. Jak oglądam wywiady z Nim, i czytam jego bloga, to koleś nie jest cymbałem...
Ja się zastanawiam gdzie się podziały forumowe "liberały" czy też raczej "korwiniści", bo jak widać wyżej JKM nie ma zbyt wiele wspólnego z liberalizmem, pomijając oczywiście poglądy gospodarcze.
_________________ Bij czerwonych, aż zbieleją, bij białych, póki nie poczerwienieją!
N. I. Machno
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum