Pozdrawiam wszystkich Zainteresowanych
Przedmiotem aukcji jest moje dziewictwo. Mam osiemnascie lat,
170cm wzrostu. Mam idealna szczupla zgrabna budowe ciala. Czekam na doswiadczonego, zadbanego Pana ktory wprowadzi mnie w swiat sexu i doznan erotycznych o ktorych oprocz moich wlasnych wyobrazen nie mam pojecia.
Na wszystkie pytania natychmiast udziele odpowiedzi.
Zapraszam i mysle ze spedzimy razem mnostwo cudownych niezapomnianych chwil.
Aktualna oferta : 5.101,00 PLN
Cena startowa : 1,00 PLN [ Przelicz na walutę ]
Ilość : 1
Ilość ofert : 60 Historia ofert
Aukcja kończy się za : 4 dni 13godz. 42min
Kraj : Polska
Rozpoczęcie aukcji : 07 Aug. 2006 00:00:59
Kończy się : 21 Aug. 2006 00:00:59
Status : Aktywne
Cena minimalna została osiągnięta
Najwyższa oferta : 5.101,00 PLN
- Nazwa użytkownika jest ukryta
I jeszcze kilka pytań i odpowiedzi jakie padły;
Pytanie czy robilas kiedys laske ?
Odpowiedź jeszcze nie misiu, ale chetnie sprobuje
Pytanie na co sie zgodzisz ? czy na rzniecie w pupe tesz ?
Odpowiedź nie mam doswiadczenia
Pytanie jakie masz doswiadczenie ? czego juz probowalas ?
Odpowiedź pocalunki i lekki petting
Pytanie Na ile jestes gotowa, czy dziewictwo analne tez chcesz stracic??
Odpowiedź moze po koleji co?
Pytanie Czy ta kolezanka ze zdjecia tez przylaczy sie do zabawy? ;]
Odpowiedź moze innym razem....
Pytanie Robisz glebokie gardło?
Odpowiedź a co to oznacza?
Pytanie Mozesz przesłać swe nagie fotki na maila?
Odpowiedź a te Ci nie wystarcza?
Pytanie czy zgodzisz sie polykac sperme ?
Odpowiedź mhmmmm.....?
Pytanie Czy na hiszpana tez bedziesz chciala(penisem pomiedzy piersi) i czy mozna zagladac naprawde gleboko do twej pochwy..
Odpowiedź jeju..........nie przesadzasz troche?
Pytanie Czy masz dolny limit wieku meżczyzny który Cie wylicytuje? Czy okreslasz jakis limit czasowy po wygranej i czy mozna z Toba wiecej niz raz jak wygram?
Odpowiedź limitu wiekowego nie okreslam, po skonczonej aukcji chcialabym sie spotkac w przeciagu dwoch tygodni
Pytanie chce zobaczyc twa fotke nago całej sylwetki i napisz gdzie przewidujeszsie spotkac na maila mi XXXXXXXXXX ! ! ! PROSZE ZAPOZNAC SIE Z REGULAMINEM ! ! !
Pytanie Witam.Jeżeli bedę musiał podwyższyc swoja oferte 4 tys.zł,to musze zobaczyc całą sylwetke a co najważniejsze biust.Pozdrawiam i do szybkiego zobaczenia.pa.pa
Pytanie Panowie co Wy wyrabiacie licytujecie po 3 zł.Troche godności!!!!!!!
Pytanie licytuje ale muszę zobaczyć twoja naga fotke inaczej sie wycofuje. dałem juz 4100zł bez fotek nie dam wiecej
Odpowiedź prosze bardzo
Pytanie Widze,ze wróce tu za 8 dni bo nie bede się bawił w licytacje po 1 zł.tak jak pisałem o dalszej licytacji i podwyższenia mojej ostatniej propozycji 5000 zł,musze zobaczyć całą sylwetkę.
Odpowiedź prosze bardzo
Pytanie czy będę cię mugł przygotować fryzjer solarium kosmetyczka bielizna itd. itd?
Pytanie odpisałaś ,że prosze bardzo .tylko jak to mozna zrealizować.
Pytanie czy mozliwy jest inny termin niz dwa tygodnie po zlicytowaniu? pytam bo nie ma mnie w kraju teraz i jesli wygram licytacje nie wiem czy bede mogl przyjechac w ciagu 2 tyg
Pytanie gdzie odbedzie sie spotkanie ?
Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłem tymi nowinkami, taka zaczyna być po prostu rzeczywistość.
Na koniec fotki tej dziewczyny;
Acha gdyby coś nie tak to proszę usunąć materiał.
1.jpg
Plik ściągnięto 22 raz(y) 39,4 KB
2.jpg
Plik ściągnięto 48 raz(y) 33,77 KB
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
ale z drugiej strony dać ponad 5 tysiaków za wykorzystanie seksualne kobiety to dopiero chore to już chyba dla maniaków sexualnych i to w dodatku bogatych
_________________ >>>...całe życie to jedna wielka gra...<<<
komuna [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-17, 07:06
Niektórzy to mają siano i trociny tam gdzie inni mózg trzymają
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-08-17, 17:39
daff napisał/a:
az dziw,że ktos za nia daje 5 tys Very Happy
własnie, 5 paczek za coś co mozna mieć gratis (no prawie) - wystarczy się tylko bardziej postarać, a przy tym jaka satysfakcja
przy okazji przypomniał mi się stary dowcip: jaka jest różnica pomiędzy seksem przedmałżeńskim a małżeńskim; taka jak pomiędzy polowaniem a śwniobiciem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum