Roj, również jestem w trakcie poszukiwań laryngologa. Wiem że w Eskulapie żaden laryngolog nie przyjmuje, jedynie w Zdrowiu i w Medyku. Podobno też w Zugilu, ale nie jestem pewna.
A miał ktoś styczność z doktorem Czyżem, lub ktoś coś o nim słyszał?
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-14, 22:16
Dzięki za propozycje
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2012-03-15, 19:39
Skorzystałem z usług pana doktora Krupy kontakt medialny z panem doktorem robi wrażenie , a o skutkach leczenia poinformuje w innym terminie .
Roj, również jestem w trakcie poszukiwań laryngologa. Wiem że w Eskulapie żaden laryngolog nie przyjmuje, jedynie w Zdrowiu i w Medyku. Podobno też w Zugilu, ale nie jestem pewna.
A miał ktoś styczność z doktorem Czyżem, lub ktoś coś o nim słyszał?
dr czyz jest dobrym lekarzem. ja sama od dziecka chodze tylko do niego. teraz bylam ale z synem. POLECAM
Maciej W trakcie przeprowadzki do Wielunia EWI w Sercu
Pomógł: 13 razy Wiek: 48 Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1155 Piwa: 5/6 Skąd: EWI-OOL
Wysłany: 2012-10-22, 08:07
Marta, dr Mirosław Misiak z Kluczborka , namiary sobie wgoglujesz . Jednocześnie jest ordynatorem oddziału laryngolicznego szpitala w Kluczborku . My akurat jeździliśmy z starszym synem , ale dużo starszych osób u niego widać .
_________________ Jeśli pozwolisz, by robactwo się rozmnożyło, rodzą się prawa robactwa. I rodzą się piewcy, którzy będą je wysławiać.
Antoine de Saint-Exupery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum