Widziano hieny cmentarne w Ożarów Towarzystwo 205. Mieszkają tam zwierzęta co porwały ciało mojej zmarłej matki ze szpitala w Wieluniu, dla 10 tyś które zmarła miała przy sobie zdecydowały się na tak haniebny czyn tym samym uniemożliwiły ostatnią wole matki o miejscu pochówku. Chciałem od nich kartę zgonu to powiedziały Wara... i że nie opiekowałem się nią. Ja przez 4 lata co miesiąc woziłem ją do Łodzi, żona dawała zastrzyki co 4 godziny. A te popaprane ciotki, nie były z nią ani razu. Pierwsze co zrobił ten margines społeczny to udał się do KRUS-u w celu załatwienia spraw związanych z zasiłkiem pogrzebowym.
Tyle kasy MARGINES może się bawić !!!
_________________ Czarne myśli mogą też być złote.
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2013-08-10, 12:59 Re: uwaga hieny
skowronek napisał/a:
Widziano hieny cmentarne w Ożarów Towarzystwo 205. Mieszkają tam zwierzęta co porwały ciało mojej zmarłej matki ze szpitala w Wieluniu, dla 10 tyś które zmarła miała przy sobie zdecydowały się na tak haniebny czyn tym samym uniemożliwiły ostatnią wole matki o miejscu pochówku. Chciałem od nich kartę zgonu to powiedziały Wara... i że nie opiekowałem się nią. Ja przez 4 lata co miesiąc woziłem ją do Łodzi, żona dawała zastrzyki co 4 godziny. A te popaprane ciotki, nie były z nią ani razu. Pierwsze co zrobił ten margines społeczny to udał się do KRUS-u w celu załatwienia spraw związanych z zasiłkiem pogrzebowym.
Tyle kasy MARGINES może się bawić !!!
Po co wywlekasz sprawy rodzinne na forum ? Takie rzeczy możesz załatwić inaczej i gdzie indziej.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2013-08-10, 13:39
edzia i odziu, bo po to między innymi jest forum dyskusyjne. Według ciebie to jego rodzina, dla niego już niekoniecznie
A tak na marginesie, skoro zmarła była matką piszącego tego posta, to dziwnym jest, że ciało wydali rodzinie dalszej, chociażby to były siostry zmarłej.
_________________ Im dłużej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.
taki, że rodzina wypięła na mnie d... razem z matka bo powinna być chowana tam gdzie mieszkała i żyła razem z mężem a nie w Ożarowie. A ciotki zabrały ciało i powiedziały kilka słów za dużo .... dla kasy zrobi się teraz wszystko !
A ty jak się byś czuł jak by ci ktoś zabrał ciało i pochował gdzie indziej. Człowieku nawet klepsydra nie jest powieszona ani tu ani w Ożarowie. Pochowają jak psa.
Jeszcze jakieś pytania ?
_________________ Czarne myśli mogą też być złote.
taki, że rodzina wypięła na mnie d... razem z matka bo powinna być chowana tam gdzie mieszkała i żyła razem z mężem a nie w Ożarowie. A ciotki zabrały ciało i powiedziały kilka słów za dużo .... dla kasy zrobi się teraz wszystko !
A ty jak się byś czuł jak by ci ktoś zabrał ciało i pochował gdzie indziej. Człowieku nawet klepsydra nie jest powieszona ani tu ani w Ożarowie. Pochowają jak psa.
Jeszcze jakieś pytania ?
Dalej nie rozumiem po co wywlekasz to na publiczne forum i czego oczekujesz? 99% uzytkowników i tak nie wie o kogo chodzi więc nie wiem co chcesz osiągnąć. Chyba tylko to, żeby kilka osób wyraziło współczucie w sprawie, o której i tak nic konkretnego nie wiedzą.
Głodny sytego nie zrozumie i to nie jest już moja rodzina. Numer 205 Ożarów Towarzystwo
Fakt - nie zrozumie. Ale to raczej syty głodnego a nie na odwrót. Nadal nie wiem jaki jest cel tego wpisu i czego po nim oczekujesz? Chcesz kogoś publicznie napiętnować? Jeśli to jak piszesz pijaki, to raczej to po nich spłynie. Czy chcesz współczucia? Jakiejś pomocy? Tego nie wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum