Wysłany: 2013-08-21, 08:57 Szkolenia operatorów maszyn
Już we wrześniu zapraszamy na kursy operatorów maszyn:
- koparko ładowarka
- koparka kl. III, II, I
- ładowarka kl. III, II, I
- spycharka kl. III, II
i inne
Ośrodek Szkolenia "AS" s.c.
ul. Św. Barbary 4c
98-300 Wieluń
tel. 510 068 808
Darmowy kurs operatorów koparko-ładowarki dla osób:
- zwolnionych w ciągu 6 miesięcy
- w trakcie wypowiedzenia umowy o pracę przez pracodawcę
- zagrożonych zwolnieniem
więcej szczegółów pod
tel. 510 068 808
lub osobiście
Ośrodek Szkolenia "AS" s.c.
ul. św. Barbary 4c
98-300 Wieluń
II piętro
Darmowy kurs operatorów koparko-ładowarki dla osób:
- zwolnionych w ciągu 6 miesięcy
- w trakcie wypowiedzenia umowy o pracę przez pracodawcę
- zagrożonych zwolnieniem
Kto się kwalifikuje do grupy zagrożonych zwolnieniem?
Pomógł: 46 razy Wiek: 44 Dołączył: 02 Sie 2006 Posty: 3905 Piwa: 79/18 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-10-26, 10:25
Gregg Sparrow napisał/a:
A który pracodawca coś takiego da??? Mam iść do szefa i powiedzieć " Wiesz co szefie wiem, że niedługo chcesz mnie zwolnić... dasz mi to na piśmie?"
A dlaczego pracodawca miałby nie dać czegoś takiego? Nie bardzo rozumiem w czym problem. Dla pracodawcy takie oświadczenie nie ma żadnych konsekwencji - ot po prostu może napisać że w związku z reorganizacja stanowisko takie a takie może ulec likwidacji. To nie jest wypowiedzenie... ot po prostu informacja dla pracownika.
Jeśli pracownik będzie miał szkolenie zorganizowane w sposób niekolidujący z pracą to jakoś nie widzę problemu...
_________________ Ludzie dzielą się na tych, którzy lubią koty i na pokrzywdzonych przez los...
Uwaga!!! Jeszcze jest kilka ostatnich miejsc na szkolenia unijne. Jeżeli ktoś się kwalifikuje zapraszamy na szkolenia, uczestnik projektu sam wybiera na co chce sobie zrobić uprawnienia: koparka, ładowarka, spycharka, wózek widłowy, itp.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum