Nowatorski sposób sprzedaży polegający na budowaniu sobie siatki konsumenckiej. Raz zaczęta praca "nakręca się " sama poprzez pracę ludzi, którzy zostali przez ciebie zainteresowani. Nie mylic z piramidą. Inne określenie na ten sposób sprzedaży to marketing wielopoziomowy. Z dany ch statystycznych wynika, że 10% pracujących zarabia w MLM więcej niż 50tys. zł/mies. Mało tego, wraz ze wzrostem naszej pracy wynagrodzenie wzrasta proporcjonalnie do niej. Na tej zasadzie działa w Polsce chociażby firma AKUNA- producent doskonałego preparatu ziołowego AlVEO. Rozwija się również MLM w internecie i to bardzo prężnie. Jeżeli ktoś ma ochotę na więcej informacji to mlmdochody@vp.pl - zapraszam.
nie no to tak zwany system argentyński zabroniony w naszym kraju...
Jak już chcesz coś odpisać to odpisuj pod postem a nie zakładaj nowego tematu (patrz REGULAMIN), nie trolluj proszę Cię, wiem jak ten MLM działa. Nabijanie ludzi w butelkę. Poczytaj sobie w innym temacie gdzieś na forum - jest dyskusja na ten temat.
No dobrze. Nawiązując do rozmowy to chyba zasady mlm nie są ci dobrze znane skoro jest to uczciwy sposób zarobkowania, gdzie zarobki kształtowane są wyłącznie od wkładu własnych sił w tą pracę. Do tego jest to zdrowy interes, w którym nie ma wykorzystywania ogniw znajdujących się pod tobą. Każdy w mlm pracuje dla siebie!!
Znaczy, że dałeś się wrobić i szukasz usilnie wszędzie w tym i na różnych forach ludzi, którzy pomogą Ci odzyskać włożony wkład - bo założę się, że za darmo Cię nie przyjęto - i będą na Ciebie pracować ??
Co do Akuny, której nazwe wcześniej wspominałem, to pracując w niej można zarobic i to bardzo dobrze, a MLM w necie przynajmniej mi się zwrócił. Co do ALVEO to może masz bóle głowy, zaparcia, cierpisz na bezsennośc- to pomoże; jeśli tak to mego emaila już znasz
Ps.tak sie rozglądam po forum: całkiem całkiem
Gregg Sparrow [Usunięty]
Wysłany: 2006-08-25, 04:30
UWAGA!!! KOLEJNY NACIĄGACZ!!!
Skoro pracujesz i zarabiasz tak dobrze to daj nam spokój i nie zaśmiecaj forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum