Chcialbym zauwazyc, ze podane tematy zostaly zalozone 3 lata temu. Moze nastepnym razem wystarczy pomyslec...
Wystarczyło odświeżyć stare tematy przez nowy wpis zamiast zakładać nowe tematy - w dodatku od razu dwa. No ale tak jest przecież łatwiej...
Zresztą z tego co wiem to większość tych starych namiarów jest aktualna.
Za to odswiezanie tematu sprzed 3 lat jest bardzo wygodne dla uzytkownikow. Na kazdym szanujacym sie forum odkopywanie tak starych tematow wynagradzane jest zlota lopata.
Szukam biezacych informacji i uwazam, ze zalozenie nowego tematu w tej sytuacji jest jak najbardziej sluszne. Chce aby moje pytanie dotarlo do jak najwiekszej ilosci forumowiczow i jestem pewien, ze moja decyzja o utworzeniu nowego watku wplynela na efektownosc mojego zalozenia.
Z mojej strony to koniec dyskusji bo tworzy sie niezwiazany z tematem zbedny spor o naprawde blacha sprawe. Nie chce byc wscibski i przypominac jaka role pelni moderator forum dlatego reszte "rozmowy" w razie koniecznosci prosze dokonczyc ze mna prywatnie.
Odświeżane tematy lądują na samej górze działu.
Zabronione jest powielanie istniejących już wątków.
Lenistwo w postaci ignorowania opcji szukaj to tylko i wyłącznie kpina z innych forumowiczów.
Zamykam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum