Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-11-03, 17:00 Jak reklamować dysk?
Weszłam na stronę WD i pogubiłam sie w tych numerach które trzeba naklejać na przesyłkę i w ogóle we wszystkim się pogubiłam.
Pierwsze pytanie, czy jeśli na stronie producenta jest napisane, że dysk jest na gwarancji do 15.02.2016 r, to czy niezbędny będzie dowód zakupu (którego za diabła nie mogę znaleźć) ?
Może mi ktoś łopatologicznie napisać jak mam się zabrać do reklamacji dysku i gdzie go wysłać ?
weź ten dysk o podłogę ze 2 razy żeby był "trup" i go zareklamuj że działał i przestał , wtedy nie trzeba robić żadnych testów jakimś tam programem i załączać im zbędnych zrzutów - sprawdzone , jeśli po angielsku to translate google i po problemie
_________________ "Miałem zamiar zmienić koszulkę, ale zamiast tego zmieniłem zamiar" (Kubuś Puchatek)
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2014-11-04, 18:51
Dla zainteresowanych.
Reklamując dysk (nie w sklepie) nie potrzeba dowodu zakupu o ile na stronie producenta dysk ma gwarancję.
Dysk już wysłałam, dzięki wielkie za pomoc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum