Wysłany: 2014-07-09, 23:24 Noclegi z Wieluniu
Witam
Czy moglibyście mi polecić jakieś noclegi (pokoje, domki) w niewygórowanej cenie nad jeziorem w Wieluniu ?
Bardzo proszę o pomoc w poszukiwaniach, gdyż z przyjemnością spędziłabym czas w tak uroczej miejscowości
Szukam jakiegoś ośrodka wypoczynkowego położonego nad samym jeziorem, ale zarazem miło by było, gdyby znajdowały się w pobliżu jakieś bary i restauracje i różnego rodzaju atrakcje
Pozdrawiam
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Wysłany: 2014-07-09, 23:52
Ferbik Całkiem możliwe, że o Zalew pytam Byłam w Wieluniu kiedyś i nocowałam w ośrodku który znajdował się koło kościoła na ul. Pielgrzymów o ile dobrze pamiętam.
Ferbik czy kojarzysz może ten ośrodek ? Krokus się nazywa tzn chciałam się upewnić czy to właśnie nad tym Zalewem Kurowskim byłam
Mrówek Dziękuję serdecznie za pomoc
Chciała bym bardzo trafić na ośrodek który znajduje się nad samym zalewem.
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2014-07-10, 00:22
Chodzi o Wieleń w województwie wielkopolskim, w powiecie wolsztyńskim, w gminie Przemęt. Znajduje się tam Jezioro Wieleńskie.
Tak wygląda jeziorko:
A oto i obiekt sakralny, o którym pisze nasza użytkowniczka Nadya - kościół pw. Matki Bożej Ucieczki Grzeszników, część wieleńskiego sanktuarium maryjnego:
O ośrodku wypoczynkowym Krokus znajdującym się przy Placu Pielgrzymów 9 w Wieleniu, nieopodal wspomnianego sanktuarium, można dowiedzieć się więcej ze strony internetowej http://www.ow-krokus.pl/
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum