Wysłany: 2007-03-01, 13:19 Dentysta dla dzieci(gdzie?)
Mam pytanie do osób mających dzieci,albo wiedzących coś na ten temat. Możecie polecić mi jakieoś dobrego dentyste dla dzieci w Wieluniu....bo zupełnie sie nie orientuje.Dzięki.
[ Dodano: 2007-03-01, 13:20 ]
oczywiscie miało być jakiegoś - przepraszam
moja siostra była ze swoją córka w Poddencie. dentystka nazywa się Maluśka. ale nie pamiętam imienia. bardzo fajna dentystka. ma podejście do dzieci.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomogła: 32 razy Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2461 Piwa: 25/43 Skąd: w-ń
Wysłany: 2007-03-01, 17:34
ja polecam Małgosie Podsiadłą(teraz mężatka)Winiecka.Zajmuje tylko dziećmi i jest wspaniała,Co do Pani Howis(sorrki Ferbik)ale nie polecam dla dziecka,moje tak strasznie wystraszyła i calkowicie olała(miało 2 latka)poszlam do Poddentu i po kłopocie.
edzia a p.Podsiadła przyjmuje w Poddencie? Dzięki wam bardzo za wszystkie podpowiedzi,mam juz przynajmniej jakies rozeznanie,bo bylam kompletnie zielona .
Powiem tak: pani Rygas (chyba tak się pisze) przyjmuje w budynku przy dworcu pks (tam gdzie apteka calodobowa). Ma swietne podejście do dorosłych jak i dzieci. Bardzo delikatna. Polecam.
Mam jeszcze jedno pytanie: Puchatek to jest jakas tylko dziecięca poradnia?Przyjmują tam lekarze także prywatnie? Bo oprócz dentysty poszukuje też alergologa....
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomógł: 19 razy Wiek: 51 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 1096 Piwa: 23/18 Skąd: Wieluń, now Łodź :(
Wysłany: 2007-03-01, 21:22 Re: Dentysta dla dzieci(gdzie?)
Ecomarta napisał/a:
Mam pytanie do osób mających dzieci,albo wiedzących coś na ten temat. Możecie polecić mi jakieoś dobrego dentyste dla dzieci w Wieluniu....bo zupełnie sie nie orientuje.Dzięki.
[ Dodano: 2007-03-01, 13:20 ]
oczywiscie miało być jakiegoś - przepraszam
czy potrzebujesz stomatologa z dobrym podejściem do dzieci, czy też raczej specjaliste od dzieciecych spraw zębowych?
czy potrzebujesz stomatologa z dobrym podejściem do dzieci, czy też raczej specjaliste od dzieciecych spraw zębowych?
Potrzebuje dentysty z dobrym podejsciem do dzieci, żeby mała miała miłe wspomnienia . Dzięki za wszystkie nazwiska, wybiore sie chyba do dr Winieckiej i zobaczymy. Alergologa szukam juz dawno i pewnie odwiedze przedstawione panie. Byłam już w Kluczborku - podobno świetny specjalista(zapomniałam nazwiska), ale oprócz tego że nie kazał małej praktycznie nic jesc(a miała tylko lekko szorstką skórke na rączkach), nawet nie zapytał czy przypuszczam co może ją uczulać...także szukam dalej....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum