Wysłany: 2006-08-17, 10:01 Kto Twoim zdaniem jest najlepszym lekarzem w Wieluniu ?
Kto Twoim zdaniem jest najlepszym lekarzem w Wieluniu i okolicy?
Jeśli znasz dobrego lekarza z Powiatu Wieluńskiego napisz o nim kilka słów, chcemy zrobić ranking dobrych lekarzy którzy przykładają się do swojej pracy i idą z pomocą drugiemu człowiekowi..
Lekarzem dla kobiet niż dla facetów, ale specjalistą od spraw kobiecych jest wg mnie Tadeusz Moździerz. Wie co robi i zna sie na rzeczy.
Z lekarzy pierwszego kontaktu ciężko mi kogoś wymienić
Jeśli chodzi o lekarza pediatrę to moge polecić Panią doktor KULA. Leczy moje dzieci i mam do niej zaufanie. Ma duże doświadczenie w leczeniu dzieci i zawsze służy pomocą. Zdazylo mi się ostatnio pójść ze dwa razy do innej lekarki to skończyło się to pogorszeniem stanu zdrowia dziecka. Na razie się trzymam dr KULI. Jeśli znacie innego/lepszego lekarza od dzieci to napiszcie.
(rzadko który facet chodzi do ginekologa ze swoją kobietą z tego co zauważyłem, więc stąd Twoje pytanie)
Zapytałem trochę na przekór , ale podobnie jak Ty chodziłem na wizyty do tego lekarza lecz niestety nie byłem zadowolony, bo oprócz "słodkiego pierdzenia pana doktora" nie dostałem nic. Kiedy pojechaliśmy do CZMP do Łodzi to lekarze byli bardzo zdziwieni, że nie zostały wykonane podstawowe badania min. na cukier. Wyobraź sobie że przez całą ciążę oprócz comiesięcznego USG i zapewnianiu że wszystko jest OK nie dostaliśmy żadnego skierowania na badania. W szpitalu Pan doktor nie znał już swoich pacjentek. Chyba trzeba było się mu przypomnieć ... czymś. Ale to już temat rzeka. Po prostu NIE POLECAM.
Słyszałem o nim same pozytywy i ani jednego głosu negatywnego
Jeśli chodzi o dentyste to pani Gosia Hudecka dla mnie jest ok. chodze do niej od nie dawna i jestem bardzo zadowolony .( Gabinet ul. Popiełuszki na przeciwko sklepu PIOTR )
Widze że każdy ma problem z podaniem Nazwiska dobrego lekarza pierwszego kontaktu (rodzinnego), czy w Wieluniu takich nie ma
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-08-17, 17:53
mario's napisał/a:
Ferbik napisał/a:
Tadeusz Moździerz
Słyszałem o nim same pozytywy i ani jednego głosu negatywnego n
a w zyciu!!!!!! ja tez do tego pana chodzilam kilka lat, przez ten czas nie zlecil mi zadnych badań!!! brak wiedzy rekompensuje urokiem osobistym, gadke to on ma
jesli chodi o ginekologa to poleam pana Pulawskiego (Sanmed)
dentysta: Pani Anna Marciszewska (Poddent)
a lekarz pierwszego kontaktu? cóż.... jestem zapisana do Szelaga, ale to jakis zly szeląg....
a w zyciu!!!!!! ja tez do tego pana chodzilam kilka lat, przez ten czas nie zlecil mi zadnych badań!!! brak wiedzy rekompensuje urokiem osobistym, gadke to on ma
hehe, widze że nie jestem osamotniony . Masz racje nawijke to on ma niezłą. Na każdej wizycie było: " o wszystko pięknie, super, nie ma się o co martwić bla, bla bla i na koniec rączki całuje i w pas sie kłania hehe.
Izabela napisał/a:
Moim zdaniem dobrym ginekologiem jest Krzysztof Sowiński
Ten Pan opiekował sie moją żoną w czasie ciąży. Jest O.K. Bardzo miły i konkretny.
Na razie lekarz 1 kontaktu jak zwykle z przypadku
_________________ POZDRAWIAM
DeMarco
Ostatnio zmieniony przez DeMarco 2006-08-17, 20:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum