kamila1008, Szczerze powiem - jestem pod wrażeniem Twojego ogłoszenia i zaangażowania! Bardzo ładna strona internetowa. Mam nadzieję, że znajdziesz wielu klientów Może sama kiedyś się skuszę
A z ciekawości zapytam się - ile dojazd do Wielunia kosztowałby?
obejrzałam galerię Twoich pazurków, są..... świetne;)
masz talent
powodzenia i samych zadowolonych klientek życzę
skuszę się jak tylko przyjadę na urlop do kraju
Witam, jako że zbliżają się święta i wiele osób ma problemy z zakupem prezentu zapraszam do wykupienia karty upominkowej, która może okazać się świetnym prezentem. Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod numerem 880420443.
Pozdrawiam wszystkich,
Kamila
Zapraszam serdecznie do skorzystania z manicure hybrydowego. Jest to nowość, która staje się co raz bardziej lubiana przez nas, kobiety. Jest to prosty sposób na piękne paznokcie nie niszcząc naszych własnych. Połączenie lakieru i żelu UV. Krótszy czas pracy niż przy tradycyjnych paznokciach żelowych, efekt utrzymujący się nawet do 3 tygodni, trwałość, połysk i co najważniejsze - CENA. Koszt takiego manicure to tylko 40 zł. Zapomnij o ciągłym malowaniu paznokci tradycyjnym lakierem, który co klika dni musisz zmywać i znów malować paznokcie.
Mobilny Salon Kosmetyczny
Kamila Siwik
880-420-443
ZAPRASZAM SERDECZNIE DO SKORZYSTANIA Z OFERTY - TAKIEJ PROMOCJI JESZCZE NIE BYŁO;)
MOŻLIWOŚĆ PRZYJĘCIA W JEDNYM Z WIELUŃSKICH GABINETÓW.
SZCZEGÓŁY POD NUMEREM 880-420-443
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum