witam
mam pytanie odnośnie zmniejszenia rozmiaru obrączek na terenie naszego miasta. Czy któryś z Wieluńskich jubilerów zmniejsza rozmiar obrączki od ręki??? dodam że obrączki są z wolframu??? może ktoś się orientuje w temacie.......
z góry dzięki
Odświeżę temat. Czy ktoś z forumowiczów kupował obrączki ślubne np. w sklepach Apart, Kruk albo Yes? Jakie są Wasze opinie i doświadczenia w tym temacie? Warto tam kupowac biżuterię? Jak z jakością po latach?
Odświeżę temat. Czy ktoś z forumowiczów kupował obrączki ślubne np. w sklepach Apart, Kruk albo Yes? Jakie są Wasze opinie i doświadczenia w tym temacie? Warto tam kupowac biżuterię? Jak z jakością po latach?
U zwykłego jubilera kupisz to samo taniej ! Wyrób złotniczy jak wyrób zwrócić uwagę należy na próbę złota oraz czy pierścionek z cyrkonią czy diamentem.
Pomogła: 2 razy Wiek: 35 Dołączyła: 04 Cze 2013 Posty: 183 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2015-01-14, 19:54
anek napisał/a:
A po co płacić za firmę?
Według mnie każda obrączka ma prawo się po jakimś czasie zniszczyć w sensie porysować, wszystko zależy od tego jaka próba złota i jaki wzór wybierzesz. No i przede wszystkim jak będziesz obrączkę użytkował?
Ja zamawiałam w zeszłym tygodniu obrączki w Tinie.
_________________ "W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca".
Ja zamawiałem w Częstochowie. W porównaniu z większą częścią naszych jubilerów, którzy chcieli 900-1000zł za to samo co w Czewie za 600zł, to chyba się opłacało... (auto nie spaliło mi tej różnicy).
Pomogła: 9 razy Wiek: 43 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 239 Piwa: 1/5 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2015-01-15, 13:16
Ja mam z Apart od 10 lat. Jestem bardzo zadowolona.
hajen W trakcie przeprowadzki do Wielunia 4x2+8x1x1+2+1
Pomógł: 27 razy Wiek: 35 Dołączył: 17 Mar 2007 Posty: 1451 Piwa: 29/26 Skąd: Wieluń/Warszawa
Wysłany: 2015-01-15, 14:34
Apart od 3 lat, białe złoto. Obrączki kosztowały nas chyba 1300-1500zł z grawerem, damska z brylantem. Obrączki się bardzo rysują i ścierają, ale złoto jest dalej białe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum