W piątek będąc w sklepie na śląskiej usłyszałam jak Pan który przyszedł sprawdzić jaka leci woda z kranu, mówił ekspedientce że jeszcze z 6 dni nie będzie ciepłej...
Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Sie 2007 Posty: 236 Piwa: 8/5 Skąd: wielun
Wysłany: 2013-08-04, 19:47
Pogłoski o tym że chłopaki z Ciepłowni nie zdążą wyrobić z remontami do zakładanego terminu, który może ulec przedłużeniu o kolejny tydzień. Oby nie...
@bAN - czasami młodzi ludzie mają jeszcze młodszych ludzi na pokładzie i brak ciepłej wody może być dla nich trochę kłopotliwy. Ale nieważne ...
Pomógł: 18 razy Wiek: 33 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 1578 Otrzymał 8 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2013-08-04, 20:08
tumasz napisał/a:
Pogłoski o tym że chłopaki z Ciepłowni nie zdążą wyrobić z remontami do zakładanego terminu, który może ulec przedłużeniu o kolejny tydzień. Oby nie...
Nie no, bez przesady. Mają taki termin, który sami sobie wyznaczyli i który jest już i tak bardzo długi, więc myślę że opowieści o jego wydłużeniu można spokojnie wsadzić między bajki. Ja raczej spodziewałbym się skrócenia tej przerwy o kilka dni względem zakładanego terminu. Prezes zarządu Energetyki Cieplnej mówił, że "w tym roku ta przerwa może nie być aż tak bardzo skrócona jak w latach ubiegłych", czyli dopuszcza możliwość, że będzie skrócona, ale w mniejszym zakresie.
_________________ I'd agree with you, but then we'd both be wrong
Roj [Usunięty]
Wysłany: 2013-08-05, 18:39
tumasz napisał/a:
@bAN - czasami młodzi ludzie mają jeszcze młodszych ludzi na pokładzie i brak ciepłej wody może być dla nich trochę kłopotliwy. Ale nieważne ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum