Przeszukalem google i nie moge zlanesc informacji na temat: "kształtowanie sie polskiej administracji samorzadowej w wieluniu w 1918r." Prosze o podanie jakiegos linka z info na ten temat albo nich ktos o tym napisze bo mi na tym bardzo zalezy, bo prace mam jutro oddac, z gory wielkie dzieki
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-10-30, 20:24
Proponuję publikację prof. Olejnika "Przeszłość administracyjna ziemi wieluńskiej".
Do nabycia w muzeum, siedzibie WTN (budynek starostwa), ewentualnie bezpłatnie w bibliotece miejskiej.
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
hmm dzieki za odp, ale nie mam czasu isc do biblioteki, bo prace mam oddac jutro, nie ma tego gdzies w necie?? jeżeli ktos mi poda linka z info na ten temat bede mu dozgonnie wdzieczny, i stawiam mu/jej browara. :
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-11-03, 19:34
kedzir napisał/a:
hmm dzieki za odp, ale nie mam czasu isc do biblioteki, bo prace mam oddac jutro, nie ma tego gdzies w necie?? jeżeli ktos mi poda linka z info na ten temat bede mu dozgonnie wdzieczny, i stawiam mu/jej browara. :
Cholera, szybko się wziąłeś za pracę
A tak na serio, to jak sobie poradziłeś?
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum