Wysłany: 2006-10-07, 10:53 Misztal chce kupić piramidę
Misztal chce kupić piramidę
Jak coś mi się podoba, chcę to mieć - mówi poseł Piotr Misztal. Tym razem spodobała mu się Piramida zbudowana w Tychach przez bioenergoterapeutę Tadeusza Ceglińskiego. - Daję 100 milionów euro - deklaruje Misztal.
To jednak tylko czcze przechwałki, bo poseł szpaner zwyczajnie nie dysponuje nawet ułamkiem takiej sumy - pisze "Super Express".
- Było tu wielu milionerów. Jeszcze nikt nie zaproponował mi takiej ceny. Ale Piramida nie jest na sprzedaż - stwierdza stanowczo Tadeusz Cegliński. Współpracy z posłem jednak nie wyklucza.
Pomógł: 42 razy Wiek: 58 Dołączył: 04 Mar 2006 Posty: 4309 Piwa: 76/53 Skąd: wieluń
Wysłany: 2006-10-09, 17:47
Piotr Misztal rozpoznawany często jako posiadacz auta Maybach oraz Hummera H2. Oprócz samochodów (również sportowy Nissan 350Z oraz BMW serii 7) właściciel wystawnej rezydencji (500m2).
Posiada 99% udziałów w spółce Inter CEMENT Sp z o.o. Firma działa w branży produkcji materiałów budowlanych
A także;
Poseł i biznesmen Piotr Misztal rozdaje autografy, mimo że nie jest piosenkarzem, ani aktorem. Pobiera poselską pensję, mimo że nie powiedział w Sejmie ani słowa. Prowadzi firmę, która osiąga przychody rzędu 80 milionów złotych, a mimo to planuje kupić łódzki Polmos.
Zamierza również zostać prezydentem Łodzi, mimo że środowisko polityczne nazywa największym dziadostwem, jakie jest możliwe.
A na dokładkę adres strony gdzie można zobaczyć filmik jak sobie żyje pan Piotr
Wysłany: 2006-11-07, 10:25 Będzie znowu o Misztalu...
Łódź: wyborcze pomysły posła Misztala
"Dziennik": Piotr Misztal, który kandyduje na prezydenta Łodzi z Ruchu Ludowo-Narodowego, zamierza po ewentualnym zwycięstwie wyrzucić z pracy strażników miejskich.
"Dziennik" pisze, że straż miejska podpadła Misztalowi za zwrócenie uwagi, że nakleja plakaty wyborcze w niedozwolonych miejscach.
Poseł Misztal zagroził też, że po swoim zwycięstwie pozwalnia wszystkich tych urzędników, którzy - jak powiedział - myślą, że na swoich stanowiskach doczekają emerytury. Spytany przez reportera "Dziennika", dlaczego chce wyrzucać jednych i drugich, poseł Misztal odrzekł, że strażnicy miejscy są niekompetentni a urzędnicy twardogłowi.
"Dziennik" przypomina wyskoki Misztala, między innymi, awanturę w jednej z łódzkich dyskotek i popisy arogancji w komisariacie policji. Za wybryki w dyskotece Piotr Misztal został upomniany przez kierownictwo Samoobrony, do której wtedy należał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum