W wyborach samorządowych 2006 startuje dużo młodych ludzi, którzy mogą zmienić funkcjonowanie urzędów i nadać nowy wizerunek władzy naszego miasta, przyczynią się z pewnością do lepszego rozwoju naszej gminy gdyż temat bezrobocia ,budowy infrastruktury oraz pozyskiwania funduszy z UE są ich priorytetami.
Jedyną przeszkodą, która stoi im na drodze to sami mieszkańcy Wielunia..
( oczywiście nie wszyscy)
Narzekają na nieudolną władzę, tylko idąc na głosowanie skreślają nazwiska oklepane , nazwiska "BETONU" , urzędników którzy piastując swoje stanowiska nie wypełniają swoich obowiązków, a myślą jedynie o swoim interesie..
Jak to ma się do marzeń i pragnień rozwoju naszej "Małej Ojczyzny" ???
Drogi mieszkańcu , sąsiedzie nie bądź obojętny na wybory samorządowe, 12 listopada idź do urny i oddaj głos na młodych.
To prawda, ludzie głosują na znane osoby bo tak im łatwiej. Ja też jestem za tym aby jak najwięcej "młodych" dostało się do Samorządu. Powinniśmy dać im szansę.
mario's napisał/a:
Młodzi są przyszłością naszego miasta
Życzę Wam powodzenia w wyborach. Trzymam kciuki
_________________ Nic nie jest tak silne jak delikatność; nic tak delikatne jak prawdziwa siła...
Podpisuję się rekami i nogami pod postem marios'a.
Serdecznie zachęcam wszystkich do glosowania w wyborach samorządowych na młodych ludzi - bez względu na przynależność partyjną.
Pozdrawiam
Pomógł: 4 razy Wiek: 45 Dołączył: 20 Gru 2005 Posty: 412 Skąd: Parafia Wieluń
Wysłany: 2006-10-16, 15:13
POpieram młodych
Życzę powodzenia i mam nadzieję że trochę odmłodzicie radę.
_________________ Człowiek, który ma zlikwidować Stalina - inżynier Vladimir Krizek - słyszy najdziwniejsze zdanie w swoim życiu : - Macie zburzyć pomnik, ale z godnością.
Pomógł: 15 razy Wiek: 71 Dołączył: 24 Sie 2006 Posty: 626 Otrzymał 10 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2006-10-16, 18:42
baltazar napisał/a:
POpieram młodych
Życzę powodzenia i mam nadzieję że trochę odmłodzicie radę.
Tez popieram, chociaż wiekowo to już jestem chyba "starym dziadem". Będzie mi miło jak w radzie miasta i powiatu znajdzie się świeża krew. Będzie mi tym bardziej miło ponieważ jestem "ojcem chrzestnym" kilku młodych z Forum Samorządowego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum