Ja polecam zespół 'Amadeos'.
Byłem na dwóch weselach, gdzie grali i śpiewali i powiem szczerze, że wszyscy goście jednogłośnie powiedzieli, że są bardzo dobrzy w tym co robią.
Kontakt szczegółowy w sklepie muzycznym na ul. Kopernika.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-02-05, 19:23
Ja polecam zespół IMPULS. Tabliczka z numerem telefonu jest w rudzie na trasie jak sie jedzie do Wierzchlasa. Jest dosyc duża - niebieska:)
Albo zespol "six-style" z Wieruszowa (http://www.jusound.pl/sixstyle.php)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
a ja bawiłam sie na 4 imprezach (studniówki, wesela - także moje) przy zespole "Dream" i nie powiem złego słowa, są super i potrafią bawić gości
o ile pamiętam to koleśmieszka na Berlinku w Wieluniu
_________________ Co za czasy! Lot w kosmos trwa coraz krócej, jazda do pracy coraz dłużej.
Pomógł: 17 razy Dołączył: 08 Mar 2006 Posty: 1805 Skąd: okalew/wrocław
Wysłany: 2007-02-05, 21:50
akirus napisał/a:
a ja bawiłam sie na 4 imprezach (studniówki, wesela - także moje) przy zespole "Dream" i nie powiem złego słowa, są super i potrafią bawić gości
o ile pamiętam to koleśmieszka na Berlinku w Wieluniu
jeżeli to ta sama kapela to "Dream" często grywał na zabawach w okolicy (kilka lat temu). Nie wiem jak wypadają na weselach ale lubiłem do remizy chodzić kiedy oni grali.
DREAM - Robert Wcisło, tel. domowy 843 26 10 - z tego co wiem to dość rozchwytywany
FLOWERS - Andrzej Kokociński, tel. 503 197 227 - jak wyżej ale naprawde polecam
DOX - p. Panek, tel. 605 27 96 69 - ten zespół znam tylko ze słyszenia; podobno dobry - cos więcej może napisze mario's
I tak spoza Wielunia - AD'LIBITUM (Bełchatów) - Arkadiusz Wieczorek, tel. domowy 44/6338034, praca 44/6334515. Grał u mnie na studniówce ładnych kilka lat temu i był naprawde dobry ale też i nie należał do najtańszych.
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-02-06, 10:58
Znany Zespół "SZWAGRY" z Wierzchlasa ( ul. Częstochowska) Informacja na miejscu ( tam gdzie jest tabliczka z ich nazwą)
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Znany Zespół "SZWAGRY" z Wierzchlasa ( ul. Częstochowska)
Polecam ten zespół. Bardzo fajnie grają, robią dużo zabawnych i ciekawych konkursów. Miałam kilka razy okazję przekonać się jacy są, a całkiem niedawno oglądałam wesele, na którym grali i powiem szczerze, że nic sie nie zmienili. Wciąż są znakomici w tym co robią. Wiedzą jak zabawić gości i zachęcić ich do wstawania z kszeseł( głównie przez konkursy ).
Jest jeszcze jeden zespół, o którym nikt wcześniej nie wspomniał - Tranzyt. Grają na takich imprezach nie od dziś i mają bardzo fajny repertuar. Podoba mi się także ilość fajnych konkurencji. Właśnie na weselu, gdzie był ten zespół 1wszy raz usłyszałam "Sąsiadkę" i "Białą Mewę" . Dużo polskiej muzyki rozrywkowej bez przynudzania. Tranzyt to zespół z Turowa, jego właściciele mają też studio nagraniowe "Tęcza". Może ktoś po tym skojarzy.
Niezbyt miło wspominam wesele właśnie z "ekipą grającą" Tranzyt z Turowa. Troche przynudzali, nie powiem już o pani która kamerowała wesele (to chyba właśnie na Tęcza). Ma-sa-kra ;]
Ale to tylko moje spostrzeżenia, niektórym się może podobać
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-02-06, 15:24
Polecam zespół VADIS z Praszki, byłem na 2-3 weselach z ich udziałem i naprawde rewelacja, namiary Ci podam, jak znajdę ich płytke demo, którą od nich dostałem
też miałam tą wątpliwą przyjemność bawić się przy "kapeli" z Turowa
kompletna porazka
grać nie umieją spiewać też lichutko a pani kamerzystka nie nagrywała nic co było zdaniem gości weselnych ciekawe -
przy wykupywaniu bucików kazała się pospieszyć bo bzdetów to ona kręcić nie będzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum