Tzn o samej szkole tańca nic nie wiem, ale wiem, że są jakieś kursy tańca. I tam jest wszystko po trochu.
Ty musiałbyś iść najpierw na 1-szy stopień, ale nie wiem kiedy ten kurs się znowu zaczyna.
Pani Baranowska prowadzi(ła?) takie kursy czy nadal są to nie wiem to chyba zależy od ilości chętnych w danym okresie. Skontaktować się można chyba przez MDK bo tam te zajęcie się odbywają więc myślę że oni będą mieli numer Co do samego kursu polecam można się dużo nauczyć i jest naprawdę miło na zajęciach
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Bardzo znany kurs tańca prowadzony przez panią Danielę Baranowską. Dużo osób chodzi na te zajęcia, w różnym przedziale wiekowym. 1wszy stopień ma lekcje we wtorki około godziny 15 z tego, co wiem. Do grupy dołącza ostatnio wiele osób, niektóre przechodzą na dalszy poziom, a na ich miejsce wchodzą inni po prostu. Trzeba sie zorientować dokładniej w MDKu, jak juz wcześniej wspomniano.
Znam parę, która brała tam lekcje przed swoim ślubem i musze przyznać, ze byłam pod wrażeniem ich warsztatu tanecznego na weselu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum