Witam, mam zamiar kupić autko trochę już patrzyłam i zdecydowałam się na 2 auta Skoda Fabia 3 oraz hyundai X20. Przeczytałam już trochę na temat tych aut ale też chciałabym usłyszeć opinię od innych.
Pomógł: 12 razy Dołączył: 15 Lis 2005 Posty: 883 Piwa: 12/4 Skąd: Planeta Ziemia
Wysłany: 2017-01-11, 21:19
Wprawdzie jeżdżę "francuzami", jednak co do Skody Fabii czytałem dużo dobrych opinii. Mój syn swojego czasu miał służbową Fabię i było to auto nie do zdarcia i niezawodne. Wykręcał tym autem tysiące kilometrów nie zawsze po drogach z dobrą nawierzchnią.
A najlepiej, to pogadać ze znajomym mechanikiem, bo nie tylko jest ważna marka, ale inne wartości jak np. silnik, wyposażenie, koszty utrzymania itp.
Hyundai z perspektywy czasu pozytywnie ewoluował.
Mam na myśli cenę do jakości. Sam jeżdżę IX35 ponad dwa lata i w kilku słowach powiem tak.
Komfortowy, pali 7,5 l na trasie a 10 l w mieście - to w miarę przyzwoicie.
Samochód spełnił moje oczekiwania, sprawdza się w codziennym użytkowaniu jest niezawodny i przyjemny w prowadzeniu.
Kupując samochód pomyśl też o oponkach nowych zimowych i letnich, nie warto kupować uzywek poczytaj o tym na blogu [reklama] - sporo fajnych informacji.
_________________ duralex miralex
Ostatnio zmieniony przez Archdevil 2017-05-29, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum