Radca prawny - Patrycja Fiertek-Gonera, Kilińskiego 25, tel. 503 061 290
Adwokat - Marcin Świerkowski, Kilińskiego 23, tel. 43 843 35 71
To tak ogólnie. Chyba że chodzi o jakiegoś specjalistę w wąskiej dziedzinie.
Zresztą uważam, że nieprawnicy mają zbyt wąską wiedzę, aby obiektywnie oceniać umiejętności prawników.
Chodzi o sprawę uchylenia alimentów przez mojego ojca. Wniósł wniosek do sądu o ich odebranie, a ja rzecz jasna chcę się bronić i nie pozwolić mu na to.
biuro radcow prawnych na targowej w budynku CECHu . pokoj nr 10. w kazdy wtorek 16.30-17.30 bezplatna porada prawna. Pani Janik tam przyjmuje i w sumie umie doradzic .
Korzystałem ostatnio z usług prawnych adwokata Eugeniusza Aleksandrowicza (kancelaria na ul. Kilińskiego 15) i chciałbym się podzielić opinia na jego temat. Pan Eugeniusz Aleksandrowicz prowadził moją sprawę niedawno. Okazał się być leniwy i niekompetentny w pracy nad tą sprawą. Juz na początku nie interesował się nią w ogóle. W trakcie sprawy wyjechał na urlop i gdy zgłosiłem się do jego kancelarii odesłano mnie z kwitkiem i z pretensjami jak moge przeszkadzać mu w urlopie. Zachowywał się jak urzednik. Nie interesował się, nawet pisma nie potrafił napisać na czas. Musialem się opominać o to. Jeden z najgorszych adwokatów w Wieluniu. Leniwy i cwany zeby tylko pieniadze wziąc i nic nie zrobić. Nie polecam i ostrzegam naiwnych przed Panem Eugeniuszem. Typowy stary wyjadacz. Jego siwe włosy i garnitur nie gwarantuja doświadczenia i profesjonalizmu oraz cięzkiej pracy. Strata czasu i pieniędzy!!!
dlatego moja siostra olała wieluńskich adwokatów/radców prawnych i przy rozwodzie wzięła panią Małgorzatę Książek z Piotrkowa Trybunalskiego, cenowo oko, skuteczność taka, że jej były mąż został prawie w samych skarpetkach i tak się ciężko obraził, że nawet cześć nie powie, znalazł się gołąb bez winy zdradzający żonę w ciąży...
dlatego moja siostra olała wieluńskich adwokatów/radców prawnych i przy rozwodzie wzięła panią Małgorzatę Książek z Piotrkowa Trybunalskiego, cenowo oko, skuteczność taka, że jej były mąż został prawie w samych skarpetkach i tak się ciężko obraził, że nawet cześć nie powie, znalazł się gołąb bez winy zdradzający żonę w ciąży...
Jest jakaś strona internetowej z usługami tej firmy?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum