Może potrzebne kwiaty na specjalną okazję po extra cenach.
Polecam się:
Świat Kwiatów
Dąbrowa ul Pszenna 32
98-300 Wieluń (róg ulic Kolejowej i Sieradzkiej)
tel 609504831
Sprzedaż w opakowaniach zbiorczych np 20 róż , 25 irysów , 20 gerber.
Przykładowe ceny róż na 7 listopada: róża Marie Claire 60cm długości cena 1,85zł, róża El Toro 40 cm długości 1,3 zł, Reuve 40 cm długości 1,1 zł
Pomógł: 7 razy Dołączył: 12 Mar 2006 Posty: 960 Piwa: 6/3 Skąd: Oklahoma Village
Wysłany: 2006-11-07, 22:52
Ciekawa oferta, napewno skorzystam jak znowu coś nabroję i trzeba będzie przepraszać
Bukiet Marie Clair napewno będzie potrebny jeszcze nie raz A ceny bardzo przystępne
Z dostawą nie mam problemu ale kwota zamówienia musia być na min 50 zł. Prowadzimy sprzedaż hurtową nie robimy okazjonalnych wiązanek z przybraniem, dlatego ceny naszych kwiatów są atrakcyjne. Dodam tylko jeszcze że właśnie bukiety z samych kwiatów zaczynają być coraz modniejsze.
Zapraszam do odwiedzenia Świata Kwiatów
Pozdrawiam Ogrodnik
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-01-06, 22:26
A Anemony po ile są??
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Od 0,6 zł do 1,2 zł w zależności od długości. pakowane po 25 szt.
Zapraszam
[ Dodano: 2007-01-31, 09:24 ]
Już dziś zapraszam na Walentynkowe zakupy do Świata Kwiatów. Aktualne ceny: Róże od 1,4zł do 3zł, róża czerwona od 1,8zł do 5zł, tulipany od 1,3zł, anemony od 0,7zł.
Zapraszam
Panie Ogrodnik! Chciałabym kupic od Pana ok. 40róż,które dostarczył by Pan taksówka w umówione miejsce Wielunia.Za transport i kwiaty chciałabym zapłacić bądz przekazem lub jakąs inną formą,która Pan zaproponuje.Nie mieszkam w Wieluniu i dojad tam zabrał by mi za dużo czasu.Kwiaty potrzebne mi są na 18.02.2007.Czekam na Pana propozycje...i odpowiedz czy jest to mozliwe .A moze ktoś z osób na forum mogłby sie zając posrednictwem w kupieniu i dostarczeniu kwiatów ode mnie.
Dziś osobiście z redem odwiedziliśmy "Świat kwiatów". Nie powiem, miła obsługa, w chłodni trochę zmarzliśmy, ale tylko przez nasze marudzenie. W imieniu swoim i reda polecamy ten punkt gorąco!
Pomógł: 53 razy Dołączył: 26 Sie 2006 Posty: 3747 Piwa: 39/17 Skąd: z Wielunia
Wysłany: 2007-02-14, 14:31
Tez polecam.
_________________ "Przed skorzystaniem z forum zapoznaj się z treścią regulaminu dołączonego do niego bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą gdyż każdy post niewłaściwie napisany lub zrozumiany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu."
Witam
Bardzo mnie cieszą Wasze opinie które jednocześnie bardzo zobowiązują. Staramy się aby ceny naszych kwiatów były bardzo konkurencyjne w szczególności do giełd kwiatowych. Walentynki to największe kwiatowe Świąto Europy dlatego chwilowa cena czerwonej róży była ok 100% wyższa niż normalnie. Mam nadzieję że będzie jeszcze wiele okazji żebyście sprawdzili ceny i jekość naszych kwiatów. Serdecznie zapraszam
Pozdro
Ogrodnik
Ps i pamiętajcie kwiaty pozytywnie wpływają na humory szczególnie kobiet
[ Dodano: 2007-02-15, 10:34 ]
lisek napisał/a:
Panie Ogrodnik! Chciałabym kupic od Pana ok. 40róż,które dostarczył by Pan taksówka w umówione miejsce Wielunia.Za transport i kwiaty chciałabym zapłacić bądz przekazem lub jakąs inną formą,która Pan zaproponuje.Nie mieszkam w Wieluniu i dojad tam zabrał by mi za dużo czasu.Kwiaty potrzebne mi są na 18.02.2007.Czekam na Pana propozycje...i odpowiedz czy jest to mozliwe .A moze ktoś z osób na forum mogłby sie zając posrednictwem w kupieniu i dostarczeniu kwiatów ode mnie.
Podaje numer tel 609504831 lub e-mail monika.musial@pmusial.pl proszę o kontakt płatność dowolna, taxi też do załatwienia
W tygodniu mamy czynne od 7-19 natomiast w weekend od 7-16.
Pozdrawiam i zapraszam
Ps. Zapraszam już dziś na Dzień kobiet, ceny rewelacyjne tylko u nas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum