Ja w tych dnia jestem bardzo nerwowa wszystko i wszyscy mnie denerwują
Ciekawe dziewczyny jak to u was wyglada??
Macie moze jakies domowe sposoby na dolegliwości kobiece ??
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 07 Mar 2006 Posty: 464 Skąd: prawie Wieluń
Wysłany: 2006-12-29, 18:03
Powiem szczerze, że jakoś szczególnie nie zauważam u siebie PMS (mam nadzieję, że otoczenie również ).
Może faktycznie więcej rzeczy jest w stanie mnie wtedy zirytować, ale ja ogólnie jestem raczej spokojną i mało denerwującą się osóbką. Wyznaję zasadę, że lepiej coś olać, niż tracić nerwy.
Pierwsze 2 dni umieram , nic mnie nie rusza, moge lezec w lozku caly dzien. Oczywiscie gryze! domowe sposoby?- ja lubie wejsc co jakis czas do wanny z ciepla (nie gorcaca woda), polozyc sie do lozka , p[rzytulic misia i spac wspominalam o garsci tabletek rozkurczajacych?
Ja akurat tabletek całe szczęście nie musze brać, ale jestem w tych dniach bardzo drażliwa.Nerwowosć i rozdraznienei mam juz tydzień przed okresem
Więc lepiej mnie wtedy nie drażnić
_________________ Wszystko o czym marze jest albo nielegalne, albo nieetyczne, albo strasznie tuczące...
Pomogła: 1 raz Wiek: 35 Dołączyła: 18 Mar 2006 Posty: 215 Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-01, 18:56
Ehhh współczuje kobietki,współczuje...ja bólów nie miewam,nie cierpie,ale wszystkie doskonale zdajemy sobie sprawe z tego że nie jest to nic przyjemnego...no ale cóż - zycie...
_________________ Koniec jest już w początku, a jednak brnie się dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum