Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2006-12-07, 20:49 Wycinanie i nagrzewanie nadruków z Flock i Flex
Nasza firma zajmuie się wycinaniem wszelkiego rodzaju nadruków z materiału Flex i Flock.
Naduki te stosuje sie na odziez każdego rodzaju np. t-shirt, bluzy, koszulki polo, ostanio odzież robocza.
Wszystkich chętnych chcących mieć unikalną koszulkę z własnym niepowtarzalnym nadrukiem zapraszam !!!
Siedziba firmy "NIKI" Wieluń, ul. Głowackiego 3 można równiez pytać na PW lub na GG.
jaka bylaby cena jednego druku bialego/ kolor w rozmiarze 25cm/25cm ??
_________________ To właśnie lęk przed porażką nie pozwolił mi podjąć wielkiego działania.
Dopiero dzisiaj stawiłem pierwsze kroki tam, gdzie powinienem je postawić przed 10 laty.
Ale jestem szczęśliwy, że nie czekałem kolejnych 20
wieluniaczek Przyjeżdża na zakupy czujny obserwator
Pomógł: 6 razy Dołączył: 03 Paź 2006 Posty: 336 Piwa: 1/1 Skąd: z miasta
Wysłany: 2007-02-07, 20:11
Ogólnie jakbyś podał szacunkowy cennik swoich usług byłoby fajnie
_________________ Witaj Gość cieszę się że jesteś i pozdrawiam Cię
wieluniaczek, mogę się wypowiedzieć w tym temacie: koszt wycięcia z 1m2 materiału nie równa się 1m2 materiału, ponieważ do kalkulacji bierze się tylko materiał, który zostanie wykorzystany w projekcie, więc cena tutaj jest jak najbardziej płynna i nie ma co mówić, że np. koszt wycięcia 1m2 folii to 40PLN, bo przyniesiesz projekt i okaże się, że odpadu będziesz miał 30%, wię cena także będzie pomniejszona o 30%.
Pomógł: 15 razy Dołączył: 19 Lip 2005 Posty: 1562 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: zewsząd
Wysłany: 2007-02-11, 17:34
wieluniaczek napisał/a:
Ogólnie jakbyś podał szacunkowy cennik swoich usług byłoby fajnie
wieluniaczek, ogólnie sie nie da jeżeli chodzi o grafike na koszulke lub bluze.
Jedynie co jest stałe to to, że np. numer na koszulke wysokość 20 cm plecy cena 7,00 zł , nadruk format A4 jeden kolor z przygotowanym przez klienta logo ( Corel ) cena 12,00 zł
Jeżeli jesteś zaiteresowany to zapraszam do mnie. Więcej na miejscu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum