dawid W trakcie przeprowadzki do Wielunia się gra, się ma
Pomógł: 14 razy Wiek: 44 Dołączył: 27 Sie 2006 Posty: 1173 Piwa: 14/19 Skąd: znienacka
Wysłany: 2006-12-30, 19:23
witam. moj komp ostatnio wykrył w centrum miasta siec CERBERUS. Moze wiecie kogo jest ta siec? Nawet nieźle to chodziło. W salonie tez mam siec. Chodzi nawet ponad 1Mb/s
_________________ Potrzebujesz DSL-a, Neostradę? Call me 502-408-902
U nas w powiecie jest też firma, która się nazywa moralnet czy jakoś tak. Bynajmniej kolega zgłosił się do niej, a że nie mieli przekaźnika koło niego, to zaproponowali mu darmowy internet, jesli tylko założą niewielki przekażnik na jego domie...
Koles nie zapłacił nic za instalacje i nie płaci abonamentu...
A jeden z moich kolegów mówił mi jak kombinuje z interentem bezprzewodowym...
Teoretycznie płaci ok 50zł i ma wolny internet, chyba 128kbit...
Jednakże zmienił kierunek anteny na inny nadajnik, dzięki czemu ma prędkosc na poziomie 512kbit... Nadajnik tamten jest dalej umieszczony i chyba innej firmy czy cos... Ale bynajmniej jest zadowolony...
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-01, 14:28
Mateusz napisał/a:
U nas w powiecie jest też firma, która się nazywa moralnet czy jakoś tak. Bynajmniej kolega zgłosił się do niej, a że nie mieli przekaźnika koło niego, to zaproponowali mu darmowy internet, jesli tylko założą niewielki przekażnik na jego domie...
Koles nie zapłacił nic za instalacje i nie płaci abonamentu...
A jeden z moich kolegów mówił mi jak kombinuje z interentem bezprzewodowym...
Teoretycznie płaci ok 50zł i ma wolny internet, chyba 128kbit...
Jednakże zmienił kierunek anteny na inny nadajnik, dzięki czemu ma prędkosc na poziomie 512kbit... Nadajnik tamten jest dalej umieszczony i chyba innej firmy czy cos... Ale bynajmniej jest zadowolony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum