Wysłany: 2007-01-13, 12:59 Do jakich bohaterek seriali jestes podobna??
Nie masz czasami wrażenia, że twoje losy świetnie nadają się na scenariusz serialu? A może już nakręcono telenowelę, w której mogłabyś z powodzeniem zagrać siebie? Rozwiąż nasz test, a przekonasz się, do której z bohaterek popularnych seriali jesteś najbardziej podobna.
kurczę aż wstyd sie przyznać ale mnie też wyszła Marcysia. chyba czas zmienić swoje postępowanie
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Pomogła: 12 razy Wiek: 44 Dołączyła: 17 Lis 2005 Posty: 1648 Otrzymał 1 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-15, 11:32
Przypominasz Agnieszkę z "Klanu"
W każdej sytuacji potrafisz rozładować napięcie i znaleźć jakieś rozwiązanie. Znajomi wiedzą, że gdy wszystko ich zawiedzie, ty zawsze wymyślisz coś, co pozwoli im wyjść cało z opałów. Dziwne, że nie posiadasz takiej umiejętności wynajdywania optymalnych rozwiązań, gdy to o ciebie samą chodzi! Ciągle wpadasz w jakieś tarapaty - albo miłosne, albo zawodowe, albo rodzinne. Nie przeszkadza ci to specjalnie - przeciwnie, dzięki temu twoje życie jest barwne i nieprzewidywalne. Ale może jednak przydałaby ci się jakaś mała stabilizacja? Nic wielkiego - po prostu pomyśl, zanim zdecydujesz się z dnia na dzień rzucić pracę czy wyjechać do Chile z chłopakiem, którego poznałaś tego samego dnia w autobusie. Unikniesz przykrych rozczarowań i oszczędzisz najbliższym trosk.
Ja też jestem Marcysia hmmm cos ze mna chyba nie tak
_________________ Człowiek potrzebuje do szczęścia trzech rzeczy: dobrych przyjaciół do towarzystwa, dobrego wina do picia i dobrych książek do czytania.
to teraz musimy ze dwa razy wyjść za mąż, zmieniać co chwila chłopaków i zajść w ciążę z bandziorem
daff to takie rzeczy dzieja sie w Klanie? Ja zatrzymalam sie na tym jak Ola szla do liceum , wtedy Aga taka ambitna byla i chyba mature zdawala. Jak te dzieci rosna
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum