_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
Eee... jakoś do mnie nie przemawia taka forma sztuki. Malowidła powinny być na płótnach, a kobieca skóra powinna być pokryta co najwyżej delikatną opalenizną Chociażby tak, jak u tej pani w białych spodniach na ostatnim zdjęciu, tej, co jej z tych spodni jakaś "sznurówka" wystaje
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-14, 00:20
Karzełek napisał/a:
Eee... jakoś do mnie nie przemawia taka forma sztuki. Malowidła powinny być na płótnach, a kobieca skóra powinna być pokryta co najwyżej delikatną opalenizną Chociażby tak, jak u tej pani w białych spodniach na ostatnim zdjęciu, tej, co jej z tych spodni jakaś "sznurówka" wystaje
ciekawi mnie czy jakby postawili przed Toba piękna nagą kobitke i dali plakatówki i pędzelek to byś sobie nie pomalował co byś chciał i gdzie byś chciał
ciekawi mnie czy jakby postawili przed Toba piękna nagą kobitke i dali plakatówki i pędzelek to byś sobie nie pomalował co byś chciał i gdzie byś chciał
Ja tam bym wiedział jak się bawić i bez plakatówek Też by było fajnie, a może nawet i lepiej
Pomógł: 13 razy Dołączył: 11 Lis 2006 Posty: 3119 Otrzymał 6 piw(a) Skąd: Wieluń
Wysłany: 2007-01-14, 10:54
Karzełek napisał/a:
yampress napisał/a:
Ja tam bym wiedział jak się bawić i bez plakatówek Też by było fajnie, a może nawet i lepiej
rozmawiamy o sztuce a nie o zabawach damsko - męskich
_________________ "...Gdy byłem dzieckiem,
mówiłem jak dziecko,
czułem jak dziecko,
myślałem jak dziecko.
Kiedy zaś stałem się mężem,
wyzbyłem się tego, co dziecięce..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum