No to piątek 20? Jestem JA & Jareczek (jak zawsze chętny i zwarty) , wczoraj rozmawiałam z Mike'em również reflektował na spotkanie. (to prawie jest nas "ich-troje"), ale ²-je na pewno.
hmmm nie czytasz uważnie!! <nonono> tam było napisane "ROŚNIE" rośnie..., jak chcesz się przekonać, zapraszam , nie no... zapomniałam, że Ty masz lepsze rozrywki...
[ Dodano: 2005-07-15, 11:29 ]
hmm niestety muszę przyznać rację Tomkowi Widzę, że forumowicze wychodzą z założenia, że trzeba się najpierw oswoić z "nowym" forum. Nie widzę żadnych postów potwierdzających chęć spotkania, nie odwołuję go, umawiamy się inaczej, Jareczek ma mój numer tel, co niektórzy forumowicze również. Jeśli jednak się zdecydujecie dajcie znać.
[ Dodano: 2005-07-16, 01:16 ]
No i nie wyszło. Jareczek dzwonił, ale doszliśmy do wniosku, że dziś i tak nic z tego by nie było. SPOTKANIE AUTOMATYCZNIE PRZESUWA SIĘ NA NASTĘPNY TYDZIEŃ.
A w czwartek siedzi w szafie
Proponuje zrobic stala date spotkan w konkretnym dniu kazdego miesiaca i tyle. Wiem, ze ciezko jest teraz w ogole zebrac ekipe, ale chyba latwiej jesli juz sie zaplanuje z gory i kazdy sobie ten jeden dzien poswieci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum