Czy zadowolicie sie zwykłym kwiatkiem który jest dany prosto z serca bez okazji czy potrzeba wam czegoś wiecej np: złotej biżuterii i futer itp ?
Ja doceniam wszystko i te prezenty droższe a także kwiatki i czekoladki.. Nieraz bardziej zadowoli mnie i miło zaskoczy kwiatek bez okazji - tak po prostu - niby takie nic a cieszy Chociaż nie ukrywam bo na kolacje do eksluzywnej restauracji też czasem lubie iść
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
ja chyba sie nie wyróżnie jak powiem, że lubie najbardziej dostawać kwiatka bez okazjii.a jak to są jeszcze polne kwiaty to już wogóle mam nogi miękkie.
do
Malinka napisał/a:
eksluzywnej restauracji
nie lubie chodzić i z takiego prezentu bym sie nie cieszyła.
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
nie lubie chodzić i z takiego prezentu bym sie nie cieszyła.
A ja tak
Jakoś tak wtedy sie inaczej czuje.. robię coś czego nie robie na codzień
Oczywiscie taki wypad zaliczam raz na jakiś czas ale fajne jest takie oderwanie sie od przyziemnych spraw
_________________ ,,Ludzie nigdy nie wiedzą, że są szczęśliwi, wiedzą tylko, kiedy byli szczęśliwi..."
_________________ „Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest i nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.”
1% ze swojego podatku na rehabilitację dziecka http://dzieciom.pl/podopieczni/4355
kwiatuszek bez okazji bije wszystko ale mój facet tez mnie przedwczoraj zaskoczył bo przywiózł mi z delegacji śliczną żelową świeczke a wie że lubie takie drobiazgi
_________________ Przeżyć mocno każda chwile, poznać ją do bólu,
do samozatracenia. Po prostu żyć! Żyć! Żyć!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum